Sunday, February 01, 2009

Černá voda smutku a zapomnění

Karty před posledním hracím dnem byly rozdány. Postup zaručovala dvě vítězství, při jisté konstelaci pak i remíza + vítězství. Orli však chtěli využít dobrou formu z posledních zápasů a svou spanilou jízdu ve druhé polovině soutěže dovršit senzačním postupem. K tomu jim měl dopomoci i Venky, který naskočil na místo obránce. Parťáka mu dělal Majda, druhou obranu tvořila pak dvojka Boro a Radoš. Do útoku se seskládaly 3 dvojice, a to Hýňa s Kubym, Ondra s Lukem a Nieder s Janem Makkele. V brance v prvním zápase Šebi, ve druhém Roger Federer.

ORT : FLYERS - 1:3 (0:0) branka Luke
Utkání zahájili orli vskutku nebojácně a zle zatápěli soupeřové obraně. Po hříchu však spálili všechny své šance. Nejdříve Kuby s Hýňou, pak Nieder zakončoval s dobré přihrávky nad, a zmar šancí dokonali Luke s Ondrou, přičemž první jmenovaný nastřelil tyčku a druhý pak odražený balon poslal nad branku. Soupeřovy šance polapal jistě chytající Šebi a dobře fungující obrana. Pak ale Šebi nechtě zahrál rukou před vápnem. Následovala červená karta a Majda do kasy. Přesilovku soupeře orli ubránili a na přestávkový párek se šlo tedy za bezgolového stavu. Ve druhé půli se Nieder přesunul na post obránce a orli opět aktivně létali po celém hřišti. Odměnou jim byl goal, který vstíli kanonýr Luke po pěkné příhře Niedera. Chvíli poté Kuby ml. poslal v nadějném brejku svou pumelici do břevna a nastartoval tak drtivý obrat soupeře. Ten v rychlém sledu nasypal do orelské kasy 3 fíky a orli již nenašli sílu a potřebné štěstí utkání zvrátit. Na pozápasové tiskové konferenci však byl zápas hodnocen poměrně kladně, jelikož orli podali bojovný výkon. Leč více štěstí tentokráte stálo na straně soupeře.

ORT : PLAYMAKERS 2:6 (1:2) branky Kuby, Majda
S vědomí nemožnosti postupu vstupovali orli do druhého zápasu. Soupeři však šlo o hodně - o postup. V brance se objevil Roger a než se stačil pořádně rozkoukat, už lovil balon ze sítě. Ve sporné situaci hlásili Majda s Niederem aut, útočník makers s oranžovými kopačkami a la Cristiano gay Ronaldo však byl jiného názoru a pohodlně otevřel skore. Orli však zabojovali a po pěkném přiťuknutí od Majdy srovnal stav Kuby. Pak ale začali úřadovat opět Makers a jejich šéfik Widr po dobře rozehrané standardce z těžkého úhlu prostřelil Rogera podruhé. Do druhého poločasu ovšem Makers vlétli jak hurikán a v rychlém sledu odskočili na 4:1. Pak sice vykřesla naději Majda po chytrém rozehrání tresného kopu Ondrou, ale to bylo ze strany Orlů vše. V pohodě hrající soupeř přidal ještě dva goly a poměrně s jistotou si dokráčel pro postup mezi nejlepší šestku. V kabině Orlů bylo po zápase poněkud teskněji než v minulých zápase. Na druhou stranu však se orli za předvedené výkony nemusí stydět. Nutno konstatovat, že makers byli opravdu nad síly orlů, v prvním zápase možná chybělo trochu ono pověstné štěstíčko. Na druhou stranu, v minulých kolech ho olri měli plné hnízdo :)

Další prgram bude následovat boji ve skupině o "udržení", kde se orli potkají s MHD, LEMANS, SB Euroclub, Maquina Trilladorou a jedním z dvojice Torpedo Batelov nebo Telč. (Ondra Vít)

18 comments:

Anonymous said...

Černý pivo se asi točí jen U Krebsů, co?

Man Jakel

ondra said...

no škoda, musím uznat, že hlavně makers byli fakt dobří... jen si borci trochu spacifikujte to hňupa s oranžovýma kopačkama. myslím, že nemáte zapotřebí, dávat goly po té, co balon skončil v autu :-/

report napíšu večer. jinak pro stat - v první špíle dával goal luke, as nieder? to nevím jistě. ve druhým kuby ml as majda a majda as ondra.

Anonymous said...

Potvrzuji svou asistenci a Lukášův gól do kysny Letců z Jihlavy Henčova.

Haufy

Anonymous said...

...chtěl bych i přes prohry pogratulovat ORT k letošním výkonům...svou hrou jste pořádně zamotali vývoj skupiny což jistě nikdo nečekal:)hodně štěstí do dalších bojů přeje za všechny Playmakery Widr...

...k tomu autu.chali(ten trouba v oranžovejch botech)tvrdí, že to aut nebyl. Mylslím, že kdyby byl tak by se přiznal, ale zeď už je to stejně jedno...

ondra said...

to widr

máš recht, je to už jedno... jinak díky za gratulaci, pěkně napsáno.

jinak song od dana nekonečnýho je zde (zasvěcení ví). http://www.youtube.com/watch?v=VpMEVUt_OEk

no není to fajn píseň :o))

Anonymous said...

:-)

Anonymous said...

Tak poslední tým se kterým si zahrajem je teda to Torpédo, Klíďo včera vyhrálo oba zápasy...
Šebi

Anonymous said...

To ondra

Nevím podle jakých pravidel hrajete, ale aby to byl aut, tak by ten míč musel být celým objemem za čárou a to fakt nebyl.
A laskavě mi neříkej hňupe. Taky ti nenadávám.

Jinak všechny Orli zdraví hňup v oranžovejch botech.

Anonymous said...

To by ta čára musela mít na šířku půl metru:-).

Já i Majda jsme u toho byli. Rozhodl jsi se, jak se ti to hodilo. Škoda.

Nemyslím si, že má cenu v téhle debatě pokračovat, prohráli bychom i bez tvého autu.

Haufy

Anonymous said...

No jak myslíte. Ale mohli jste si odpustit ty trapný narážky.

Anonymous said...

Euroclub gratuluje Orlům ke skvělým výsledkům ve skupině. A těší se opět na největší městské derby.

Za SB EUROCLUB FORST FORWARD

ondra said...
This comment has been removed by the author.
ondra said...

to anonymous
no, vzhledem k tomu, že jsi to pak zopakoval zcela nezištně ještě jednou, tak myslím není co řešit. myslím, že player tvýho formátu to nemá zapotřebí.

takže asi tolik :)

Anonymous said...

to ondra

No tak jestli myslíš to v druhým poločase, tak je možný že ten balon za čárou bly... byl jsem ve skluzu a neviděl na něj pořádně... Ale jak jsem řekl... co se týče prvního golu to aut nebyl... Podle mého názoru (už bych to neřešil)

Anonymous said...

Ne asi. Řešení autu nebo neautu už postrádá smysl. Jak už bylo napsáno prohráli bysme tak jak tak. Taky bych mohl řešit jestli by mojí neumyslnou ruku neměl Surda ohodnotit jen žlutou, taková gólofka to zas nebyla...:-)

Anonymous said...

byl to aut jak vyšitej, já jsem to videl na vlasní oči a mám videozáznam.. Kluk v oranžovejch botech hraje nefér!

Anonymous said...

Že by konec dohadům a konspiračním teoriím učinil "Zapruderův" film?

Otázka nezní: "Byl to aut?", nýbrž: "Bylo tam více střelců?":-))

JNMKL

Anonymous said...

Tak to bych chtěl videozáznam vidět... :-D