Sunday, February 01, 2009

Vzhůru na PLAY OFF hokejové


Holky a kluci, futsalový Orel Třešť se do vyřazovacích bojů sice neprobojoval, ale hokejový klub HC Dukla Jihlava ano.

Předkolo play off začíná již zítra v pondělí 2.února na HzS v tradičním čase 17:30. Soupeřem je Havířov. Pikantní na této sérii hrané na 3 vítězná utkání je fakt, že v Havířovském klubu působí jako funkcionář bývalý expresní útočník Dukly Petr Kaňkovský i bývalá jihlavská ikona v bráně Marek Novotný.

Podaří-li se Dukle přejít přes Havířov, můžeme se všichni těšit na souboje s aspirantem na letošní postup do extraligy Kometou Brno. Nemusím připomínat, že brněnští fanoušci patří poslední roky k nejlepším v republice. Tož vyražte na 3 hodiny špičkového sportu na Horácký zimní stadion.

Dukla forever

12 comments:

Anonymous said...

Čekám na nějakou reportáž z dnešních utkání, jsem v Olomouci, takže jsem se nemohl přijít podívat.Nevidím to černě,jakožto papíroví outsideři jste to ostatním zkomplikovali a uhráli několik slušných výsledků(navíc sezona nekončí).Úspěch přeju i Dukle i když bych jim ještě víc přál nějakýho toho obligátního finančního partnera, bez kterého to dnes nejde(popravdě ale nevím, jak na tom Dukla s prachama momentálně je). Krize se bohužel promítne do financování i jinačích klubů, o to víc bych jihlavským přál nějakou kačku navíc.
Kami

Anonymous said...

Jsem rád, že jsme takovýhle. Miluju to. Dukla. Jedině Dukla a ORT.

Haufy

ondra said...

haufy, hoď tam ten report místo vyznávání lásky dukle :))

Anonymous said...

Vítězství 3:1 pro HCD.

Anonymous said...

Vítězství ano, ale samotná hra, nasazení, nebylo moc hodno play off. Jinak hodte sem třea tipy na zítřek.

Můj tip je 3:2 pro dukličku

dzany

Anonymous said...

Dukla dnes bohužel pukne.
Prohraje 3:4

ondra said...

dukla vyhraje, chceme hrát s duklou :))

ondra said...

hmhm, tak dukla si vede fakt dobře, akorát ty benátky překvapují... pokud chrudim udělají, tak se můžete těšit na chomutov, kometa na HB nebo olomouc

Anonymous said...

Bohužel, to tak vypadá. Rozhodně bych vám nepřál Brod. Pánové Endál, Dušátko, Třetina, Lukeš, to sou páni herci a věční diskutéři. Dokážou tak protáhnout zápas, že poslední se v Jihlavě hrál skoro 4 hodiny! Snad se Chrudim ještě pochlapí. Tak moc sem se těšil na souboj exvelikánů:) Ale naděje stále žije.

dzany

ondra said...

vím no, viz včerejší zápas v olomouci.. hlavně udělejte ten havířov...

Anonymous said...

Tak to jo...:-)
http://hokej.sport.cz/clanek/145196-obrazem-jak-fanousci-jihlavy-poradali-hon-na-rozhodci.html
Šebi

Anonymous said...

Jedině Dukla.