Sunday, February 08, 2009

Kredit 6 mužům kádru zelenobílých

zleva: Makelele,Kubálek jr.,Radoš Budař,Petr Šplinar, Martin Še besta, spodní řada zleva: Luke KubalaORT sehrálo důležitý zápas a nepřišlo o svůj skalp. Lemans byli kousek od jednoznačné výhry, když se vývoj zápasu začal postupně obracet, všechno mělo na svědomí pouze 6 mužů základního kádru: R. Budař,P. Šplinar, Kubálek jr., Makeľ, L. Kubala a Šebesta Martin. Sestava byla zdecimována zraněními.

ORT vs. Lemans 4:4 (Šplinar, Kubálek 2x, Kubala)
Utkání ze začátku nevypadalo nijak dramaticky a Lemans se pohodlně ujali vedení ve skóre i samotné taktovky zápasu, když na 3:0 dává razantní střelou gól lídr týmu Kacafírek. Do konce první půle ovšem zbývalo ještě několik minut. Před bránou dostává balón Šplinar Petr a nedává brankáři šanci, v klidu střílí první gól. Důležitý psychologický stimul zasahuje celé mužstvo zelenobílých a hra se postupně stěhuje na půlku hostí. Za tvůrce hry označili londýnští novináři Kubálka Jr., který dokáže orli svými dvěma góly vrátit na začátek zápasu a vyrovnat skóre na 3:3.

V druhé půli se musí bránit soutěska do Thermopyl pouze ve čtyřech mužích bez střídání, jelikož si Jan Makeĺ pochroumal vazy v koleně a v bolestech opouští palubovku. Brankář ORT Martin Šebesta dlouhými náhozy na Lukeho drží bránu hostí stále v ohrožení, když se z jedné situace daří střelit právě díky Lukášově bojovnosti vedoucí gól. V ten moment ožívá hala pokřikem a bubny......zbývá několik minut do konce utkání. Padá srovnávací gól, který obě mužstva posílá do šaten po spravedlivé dělbě bodů.

6 comments:

Anonymous said...

zdar chlapi, mám novou babu. Taková čokoláda, ale ty vole dobrá jak prase...

http://www.youtube.com/watch?v=qO0x2Mdwoks

ondra said...

dobrý kluci! a hlavně - máme rozhodně lepší kalhoty :o))

Anonymous said...

Impérium vrací úder!!!

Anonymous said...

No ani ne, co střela to zásah... A fotka mluví za vše, spící na focení a pak to tak vypadá...:-)
Šebi

ondra said...

tome, my jsme v té skupině o "udržení" nasazeni jako U3 předpokládám. Pokud jo, prosím potvrď, hodil bych na stránky rozpis celé skupiny pro naše věrné fanoušky :o))

Anonymous said...

dobry start