Wednesday, February 04, 2009

Skupina o udržení - utkání první

Neděle 8.2. 14:40 ORT vs. Lemans

Orel Třešť futsal club se neprobojoval do bojů o postupová místa do vyšší ligy. Stejně jako předminulou sezónu, kdy proti ORT stáli také Playmakers, by musel oba poslední zápasy ve skupině vyhrát, což se bohužel nepodařilo ani v jednom klání. Už tento týden ovšem čeká zelenobílé prověření kvalit ve skupině o udržení. Po třetí v řadě se ORT utká s Lemans - nováčkem soutěže.

Lemans jsou týmem, který sice orli dokázali dvakrát porazit v základní skupině, ovšem nikdy to nebyla zcela přesvědčivá vítězství. Je to mladý a houževnatý tým, který překvapil proti Mrákotínu. Právě Mrákotín byl posledním soupeřem Lemans v základní skupině. V druhé půli dochází k potyčce mezi Cvachem seniorem a jedním z hráčů Lemans, jenž použil na adresu Cvacha staršího nevybíravého slovníku. Právě tento hráč , Mikeš, oslabí mužstvo proti orlům, bude stát díky udělenému disciplinárnímu trestu.

Za orli do nedělních zápasů naskočí sestava doplněná o Petra Šplinara, jenž si doléčil vazy. V bráně podle agenturních zpráv bude kralovat Martin "Pavouk" Šebesta (viz. foto), který se bude snažit sám sobě i týmu vynahradit neštastnou červenou kartu z posledního utkání. Otázkou zůstává jestli do bojů zasáhne i Vojtěch Kníže, harcovník zadních řad. Legionář Ondřej Vít tentokráte bude na palubovce Městské haly Třešť chybět.

5 comments:

Anonymous said...

Možná vám pudu fandit mám vycházky tak bych přišel pokud mně rodiče nikam neodvezou... Tak orel do toho... Klosík

Anonymous said...

Ty máš vycházky Petře? :-)

ondra said...

budu držet pěsti na dálku! organizačně ani technicky není možné se dostavit. bohužel :( ale v dalších zápasech snad chybět nebudu.

ORT RULEZZZZZ!

Anonymous said...

jo mám!

Anonymous said...

Budu tou dobou na cestě do Olomouce, takže vás neuvidím, ale přeji dobrý výsledek. Nemáte už harmonogram všech zápasů do konce sezóny?
Kami