Thursday, October 23, 2008

ORT vs. Euroclub v prvním přátelském utkání

První z řady přátelských utkání je naplánováno na tuto sobotu 25.10. do Městské haly Třešť na 18:00. ORT změří síly v městském přátelském derby s Euroclubem, který se s pomocí nových posil bude snažit zlomit prokletí proher nad ORT.

"Musíme se opět zpátky vpravit do prostředí i hry, od konce ligy uplynula nějaká doba a bude to znát...počítám s tím, že nastoupí nové tváře, aby se obouchali a zapadli," nechal se slyšet nový kapitán Tomáš Niederhafner. Hynek Novotný je na sobotu pracovně vytížen natolik, že se nemůže zúčastnit utkání. Jeho často zraněný kolega z prvního útoku Radim Kubálek by se měl objevit na palubovce. Bránu bude hájit tentokráte Radek Trojan, který se minulé roky ukázal v příznivém světle a výborně sekundoval M. Šebestovi.

Novináři očekávají návrat Milana Majdiče do sestavy po boku Vojtěcha Knížete. Redakce kontaktovala Milana v práci. Podle posledních zpráv bohužel bude tým postrádat část kádru mezi nimi i Milana Majdiče a s největší pravděpodobností i Vojtěcha Knížete a Petra Šplinara.

2 comments:

ondra said...

budu ready! forza orel!

Anonymous said...

forza euroclub