Saturday, October 25, 2008

Ambiciózní Euroclub ke konci vzdal

Přátelské utkání Orel Třešť : Euroclub 6:4. V první půli měly dvě divačky možnost vidět vyrovnané utkání, ing. Polák z firmy Podzimek, který přišel v posledních minutách, zažil už pouze dominanci ORT. Euroclub ke konci kromě některých borců odevzdal utkání.

Do utkání vkročil lépe Euroclub a ujal se vedení. Po krásném křižném pasu přes délku hřiště srovnával kapitán Orlů. O vedení se pak dalších pár gólů přetahovala obě mužstva. Tlak ORT nastoupal v první třetině druhé půle a Euroclubu se již nepodařilo dotáhnout své gólové skóre. Během několika minut pak všichni zbylí hráči ORT na hřišti vsítili gól.

"Nevěřím tomu, že je porazíme i v mistrovském utkání...", skepticky reagoval na výhru Emil Riess, střelec chytrého vyrovnávacího gólu na 2:2. "Přišli jsme si zahrát a podařilo se i vyhrát, což je dobře...., v lize se to snad podaří zopakovat...", řekl serveru hráč s číslem 8 Tomáš Niederhafner.

Toto utkání bylo ve znamení odchodu a příchodu do týmu Orlů. Na palubovce se v příznivém světle ukázal staronový přírůstek Honza Boro Svěrák. S týmem se rozloučil pro tuto sezónu Pavel Kubala, který minulý ročník ligy dával důležité góly právě v utkáních s Euroclubem.

1 comment:

Anonymous said...

V sezóně už tak milosrdní nebudeme :). Emil Riess ví o čem mluví :). Euroclub-Forst