Thursday, October 02, 2008

Florbalová liga začíná 11.10.

Třetí ročník florbalové ligy, která vzešla z iniciativy lokálních jednot Orla, jenž se začaly věnovat florbalu, se blíží ke svému zahájení, bude se hrát v Okříškách a v Kněžicích. ORT se také zúčastní.

Jak napsal v emailu pořadatel turnaje: "První turnaj se uskuteční dne 11.10.2008 v Okříškách v 8:00 školní hala." Třešťská základna ORT má dvě florbalové složky. Starší složka se zúčastňovala různých turnajů, kde nedosáhla přílišného úspěchu. Ovšem postupem času se začala rýsovat nová budoucnost, když přelomovým rokem byla porážka Telče v čisté režii mladých florbalistů se zajištěnou obranou starších ročníků. Druhá složka je početnější a tvoří ji i neorlové, což je jenom dobře. Historicky mladší složka se skládá také ze dvou hráček něžného pohlaví.

Pokud bude vůle, které, jak se zdá, se často nedostává, pak bychom společným úsilím mohli vybojovat cenné výsledky a co je hlavní - dobře si zahrát. Jako vedoucí florbalové sekce mladších byl zvolen/se deklaroval Petr Kubala. Dokonce si přivlastnil i funkci trenéra mužstva, kterou dočasně zastával Jan Alois Bartoloměj Roháček. Toto tvrzení vyplynulo z konce článku uveřjněném na webu http://tjoreltrest.blogspot.com/2008/09/tj-orel-te-m-kapitna-nem-trenra.html . V reakci na tento článek (komentáře) toto tvrzení Petr Kubala rezolutně odmítá.

15 comments:

Petr Kubala said...

co to tam plácáš já sem jen kapitán a né trenér!!!!!

Anonymous said...

"Takže Tj orel Třešť bude hrát bez trenéra!! Tak snad na Kapitána nedolehne pak moc funkcí najednou!!" Tohle si napsal Petře na stránky!!!!! Co si teda myslel funkcemi?? Šestkrát trenér? Tak jsem tomu porozuměl. Nieder

ondra said...

Proč má orel nějaký dva blogy?

Anonymous said...

Petr Kubala trenující hrající :). Forst

Anonymous said...

Petr Kubala si založil svoje stránky, paradoxně je nazval www.tjoreltrest.blogspot.com. Tak a je to!!! Nepochopil jsem. Tvrdí, že bych ho na náš oficiální web nenechal psát, je pravda, že jsem váhal.
Haufy von Nied

Petr Kubala said...

A ty se divíš když si mi řekl že jo. a tak sem čekal a pak nic ses vůbec neozval skoušelsem to a nic. tak sem se naštval a udělal si vlastní stránky ale kdyby si děla první krok tak by to dopadlo jinak!!

Anonymous said...

Je nesmysl, aby Orel v tak malým městě jako Třešť měl dvoje stránky. Navrhuji hodit emoce za hlavu a rozumně se domluvit. Podle mého by měly být pouze tyto stránky (mají širší záběr a předpokládám, že i vyšší návštěvnost), na které bude Petr psát info týkající se florbalové ligy. Jen bych Peťovi doporučoval, aby text vždy před zveřejněním poslal Tomášovi, který v něm opraví hrubky a zrovna ho pak může hodit na web. Souhlas? Kami

Anonymous said...

Zdar, na schůzku bych přišel, ale když se nepodepíšete, tak bohužel, ale esemeska mi došla. Zudík

Anonymous said...

Nj já se ti tam podepíšu a ty mi nepřišel stejně. tak mněl si přijít a néčekat až se ti podepíše!!

Anonymous said...

Nezlob se ale nebudu chodit někam když někdo napíše doraž tam a tam a ani když se neumí podepsat. Ale už to neřeš. Moje vina to není. Zudík

Anonymous said...

Mládenci, je to tak strašně těžký, přečíst si po sobě text, kterej jste zplodili? Když už neovládáte gramatiku, tak alespoň háčky, čárky...atd. Vůbec se Haufymu nedivím, že přemýšlel, jestli Tě má Petříku nechát psát na blog.

Btw: hádky o tom, že se nemůžete sejít, nebo se neumíte podepsat, si řešte na blogu, kterej jste si nedávno založili.
Díky Kubánec

Dzanek said...

Jak to tady čtu, tak sem z toho celkem smutnej.
Je nelogický, aby měl Orel Třešť dvoje webovky, stejně jako je nelogický, aby měl dvě florbalové skupinky.
Ale dějě se oboje.
Síly jsou roztříštěný a to není dobře. Orle pamatuj, v jednotě je síla!

Anonymous said...

Džany, nejsou dva florbalový týmy, jsou dvě skupiny, který hrajou florbal. Za ORT reprezentoval několikrát Vojta, zahrál si tam i Brabík nakonec za oboje i Hávík. Mladší kluci si zahráli se starší partou parkrát. Stejně tak jako dřív hrál s nejmladšíma pan farárko. Nebylo co nechápat, chcou si zahrát, s náma by evidetně neměli šanci. To je to samé. Ať sportuje co nejvíc lidí, ať reprezentují co nejlepší hráči a hlavně ti kteří mají zájem reprezentovat. Haufy

Anonymous said...

A ještě jedna věc - s Petrem se nedohodneš, když budu trochu přísnej, řekl bych, že neví na co ti říká ano. Aspoň se to tak někdy jeví. Mně řekl: "Ty dvoje stránky jsou v pohodě, Vy jste Orel, moje stránky jsou TJ Orel." Na tohle se nedá opravdu moc říci. Haufy podruhé.

PS:Zároveň k němu ale nelze v téhle věci chovat žádnou zášť,teď bych mohl vytáhnout citát z Bible: "Blaho...., kteří ne....., co .....

Petr Kubala said...

To bych teda Haufi protestoval. My si s nimazahrát nemužem když je jich dvanáct!! Tak co jako když si s nima chcem jen tak zahrát jelikoš mi se rozpadáme. Tak to je na zamišlení neni aby taky jely na ty turnaje s náma?? Proč si s náma nechtěj zahrát ?