Thursday, January 24, 2013

Vít vede - do boje proti tradičnímu rivalovi

Aktualizovaná tabulka. Kapitán se tradičně rychle ujal vedení od začátku sezóny. Karel Kokejl je tentokráte nejproduktivnější z mladých. To vše bude potřeba do posledních bojů v základní skupině proti tradičnímu rivalovi. Čeká nás ovšem nový Euroclub!

Střelci ORT jsou aktualizovaní k poslednímu zápasu, kdy chyběl lodivod Vít. V tabulce se tak objevilo nově i jméno navrátivšího se Lukáše K. Údaje o gólech z této soutěže ze 7.1. řadí kapitána celkově na 5.místo a druhý nejproduktivnější zelenobílý Hradecký je se svými 10 góly na 11.místě. Karel Kokejl , přes kritiku přílišného tzv. hraní na sebe, dokázal nasbírat 5 gólů, což ho řadí zhruba do prostřed tabulky střelců v této soutěži.

Tým čekají těžké zápasy, kdy bude rozhodovat maximální soustředěnost a disciplinovanost v obranné fázi. Po prezidentské finálním druhém kole nastane také čas na finální zápasy ORT v základní skupině, kdy se tým střetne s agilními hráči Berseckers a Euroclubu. Opět se objevila cesta do bojů o postup, kde se zelenobílí ještě neocitli za celé roky. Orlům stojí v cestě Euroclub a složitá matematika štěstí.

Požádali jsme o vyjádření a zhodnocení šancí ORT kapitána a vedoucího střelce Ondřeje Víta: " Cesta by mohla vést přes EUROCLUB. V případě výhry by naše šance byly docela dobré, nicméně jsou další předpoklady, které musí být splněny. V prvé řadě Euroclub vyjít na prázdno v dalším ze dvou zápasů, tj. buď s Berseckers, nebo s KKO a rovněž nesmí KH Polná porazit Hodice. Tato spletitá teorie dále počítá, že Berseckers jsou pro ORT opravdu nepřekonatelným soupeřem, což dokazují i současné výsledky tohoto týmu. I Euroclub je velmi kvalitním týmem, bude to tedy velmi těžké, ale kdo si vzpomíná na loňský zápas s tímto soupeřem či na letošní mač s Hodicemi ví, že absolutně bez šancí orli rozhodně nejsou...".

2 comments:

Anonymous said...

Euroclub bude zřejmě postrádat srdce týmu Pěndu takže by tu šance byla... :-)
Šebi

Anonymous said...

Mrzí mne že nebudu moci na tyto zápasy natoupit, ale zaměstnání mi zatím jinak nedovoluje...Proti Bersům bych si moc rád zahrál.

Lukyn