Tuesday, January 15, 2013

Lukeho optikou proti ATISU B

Reportáž přinášíme pohledem navrátilce do sestavy Lukáše K., který při nedostatku hráčů podpořil ORT a nastoupil, uvidíme, jestli se objeví i v dalších zápasech, do zápasu 'vlétl' také s novou šancí Jakub Trendl. ORT vs. ATIS B 2:1

Soupeř byl poznamenán únavou z právě skončeného turnaje. V začátku měl Atis sil ještě dost, a tak se diky našemu nedůrazu dostavá do vedeni. Těsně před koncem první půle však Vlasta nachází v změti hráčů před soupeřovou bránou skulinu a srovnává na 1:1, což byl důležitý moment, abychom odlcházeli do šaten s hlavou zdviženou pro druhou půli.

Po přestávce jsme ucítili šanci získat body, úkol byl zcela jasný: ubránit kasu a případně se utrhnout pro individuální akci, tedy tradiční schéma. Na Atisu se už podepisovala únava z předešlého turnaje, která obrazně nahrála na gólovou střelu Lukemu a ten přináší do perutí orla novou dávku energie rozvlněním soupeřovy sítě.  Dochází také na přímý kop před brankou Atisu, kterou se Radošovi nepodařilo proměnit.  Poměrně slušně se ukázal i mladý Jakub Trendl, který by svým výkonem mohl nominovat do další účasti v zápasech. V obraně palec nahoru Vojtovi, který ukázal, že má v nohách pořád ještě rychlost a mnohé akci vystavil stopku.
________________________________________________________
Hodnocení výkonu mladých hráčů ORT nestorem týmu R.Budařem:
*Jakub Trendl - snažil se, v první polovině hrál v obraně, to bylo celkem dobré, ale příliš pozdě dělal kličku a přišel o míč, je vidět, že je zvyklý na své vrstevníky, ale proti starším a vyspělejším hráčům to bylo pozdě a pomalé (myslím ty kličky). Druhá půle v útoku - bojoval, ale vzhledem k jeho postavě ho soupeř snadno odstavil svým tělem. Pokud bude hrát myslím, že to bude dobré, nechá si poradit a byl vidět zájem o hru a bojovnost.
*Karel Kokejl - čekal jsem více, myslel jsem, že s tímto soupeřem se více prosadí a ukáže své kvality, moc se mu nedařilo, zejména když několikrát šel jeden na jednoho (asi 4x až 5x), ale bohužel ani jednou neprošel,vždy udělal kličku do hráče a o míč přišel. Rovněž v koncovce se mu moc nedařilo. Viděl jsem od něj již lepší zápasy.
*Vlastimil Rod - jako vždy bojovný, vstřelil pěkný gol. Odevzdal svoje jako vždy.

No comments: