Thursday, January 03, 2013

KHP + KKK brali orlům body

Utkání z 30.12. opět donutilo orly zamyslet se nad taktickými chybami a po skvělém nastartování sezóny 6 body se přes jednu prohru a jednu výhru tým dostal do krize dvou proher v utkáních s papírově hratelnými soupeři na sklonku minulého roku 2012. Těžkou premiéru si tedy odbyl i nový hráč Milan Gašo z Brna.

ORT vs. KKK  1:6 , ORT vs. Kavčí hory Polná 5:8

V prvním utkání získali postupem času zcela převahu hráči Konce kruhového objezdu, když se o většinu gólů postaral Ronaldův dvojník - nechyběli teatrální scény v neurčitém jazyce (možná Portugalština), naneštěstí se s tímto hráčem neminul ani ve vyspělé kopací technice, což bylo týmem KKK náležitě využito. ORT usínalo na vavřínech a dostavila se těžko ovladatelná zelenobílá rezignace. Pověstná betonová zvůle zadních řad se tentokráte vytratila.

Druhé utkání začalo o poznání nadějněji a štěstí přálo, dva rychlé góly po zaběhané ose Pavel-Ondra rozjásaly fanoušky. Pepa Kolba  mezi diváky s řechtačkou dělal náležitý rámus. Štěstí se ovšem přesunulo  na sálovky soupeřů a ti, ač s podporou ze začátku opravdu tristního výkonu v bráně, dokázali převzít kontrolu nad utkáním a zelenobílí museli neustále dotahovat. Rozháranost týmu a neštastný výkon brankaře visel nad hráči jako symbolický mrak nefutsalovosti, který neprotrhl ani pěkný gól po individuálním průniku Karla Kokejla, jenž byl ovšem oprávněně kritizován právě díky příliš individuálnímu výkonu.

Kapitán Ondřej Vít na otázky po příčinách bloggu odpovídá: "Útok hrál obranu moc vysoko, musíme hrát sevřený blok od půlky a já musím proměnit všechny šance, do kterých se dostanu," kaje se současné cé týmu a dodává:"Kvalita byla na straně soupeřů,na můj vkus jsme i málo bojovali a nehráli moc týmově, ale to se doufám zase změní a ještě se o to porvem."

Exkapitán a nestor týmu R. Budař reagoval po utkání následovně: "Bylo to dosti nervozní a absolutně bez taktiky, kterou jsme si domluvili. Mělo se hrát ze zadu a ne zběsile útočit. Myslím, že kapitán byl přemotivován o to bylo vše nervóznější."

2 comments:

Anonymous said...

Tristního výkonu v bráně? To ste mi hoši neřekli, co přesně tím bylo myšleno?
Šebi

=haufy= said...

V textu jde o soupeřova brankaře nejdříve, u Tebe pak ke konci nešťastný výkon brankaře :-), tak to nebude tak hrozný, hoši ti to říct nemohli, nepsal to ani jeden z nich.....Haufy