Monday, January 07, 2013

ORT proti všem

V novém roce 2013 se orlové postavili soupeři s podporou zaskakujícího staronového golmana Radka Trojana, v druhém utkání nakonec bohužel obdrželi soupeře navíc - rozhodčího!

Autentický komentář přímo z hřiště Radomír Budař:

První zápas ORT vs. Doupě. Soupeř byl slabý a tak jsme ho zdolali 13 - 1. Roger chytal dobře, chytil dokonce penaltu za faul ve vápně. Gól dostal až cca 2 minuty před koncem. Ze začátku jsme hráli naplno a od stavu cca 6-0 nebo 7-0 už jsme povolili a v klidu dohrávali, toho využil soupeř a měl asi 4 až 5 šancí. Jak říkám, soupeř byl dost slabý a byly to povinné body. 

Druhý zápas ORT vs. Rebels. Soupeř byl úplně někde jinde než předchozí Doupě - velice rychlý a fotbalový. Během chvilky jsme prohrávali 1-0, pak přišlo vyrovnání na 1-1, potom soupeř vede 2-1, my otáčíme výsledek na 2-3. Krásné utkání hrané v tempu a velmi fotbalové, diváci nadšeni. Po tom se ovšem režije ujíma rozhodčí Franta Cvach. Po zákroku ve vápně nařizuje pokutový kop (asi byl), ale na toto Ondra reaguje slovy "to si dělá prdel", na toto Cvach ihned s úsměvem vytasil červenou kartu a Ondru vylučuje (událo se asi v 10 až 11 minutě prvého poločasu). Soupeř z pokutového kopu ihned vyrovnává. My jdeme do třech a hrajeme 2 minuty v oslabení, oslabení jsme přežili, ale ke konci poločasu dostáváme branku na 4-3 a za chvíli na to na 5-3.

Druhý poločas byl již v režiji soupeře a my jsme se zmohli jen na obranu, kterou jsme ale několikrát otevřeli a tak konečné skore bylo 9-3. Škoda toho vyloučení, které rozhodlo a zkazilo dle mého názoru velmi pohledný zápas.

Oba zápasy jsme odehráli v sestavě: Roger, Radoš, Emil, Pavel Hradecký, Vlasta Rod, Karel, Ondra (hrál jen do vyloučení). Více nás nebylo.

5 comments:

ondra said...

hoši, ještě jednou soráč, bylo to hratelný... mám jeden zápas stopku, což vzhledem k okolnostem dopadlo ještě docela dobře... jinak v sobotu v 16:20 atis!!

Anonymous said...

To můžu jestli ste už nezajistili Rogera.
Šebi

=haufy= said...

Roger zaskakoval, podle všeho dobře, to je celé, ty jsi naše numero uno. Fekete

Anonymous said...

Já se jen ptal, nebylo to míněno nijak vztahovačně nebo tak... :-) Tak o.k. budu tam...
Šebi

ondra said...

ještě stojí za zmínku pavkův pětigolový příspěvek proti doupěti a radošovy 2 premiérové goly!