Sunday, January 20, 2013

Milan Gašo se představuje v zelenobílém


Nový hráč v kádru ORT měl nešťastné antré do sezóny v dresu zelenobílých.  Mladý brněnský borec byl draftován jako číslo 2 z kádru Orel Královo Pole, rodinně spřízněn se současným kapitánem Ondřejem Vítem. Pár otázek pro blogg zodpověděl s potěšením.

Kdy jsi začal hrát fotbal/futsal?
První fotbalové krůčky jsem začal dělat na plácku u chaty v Kunštátě, když mi bylo asi 6 let. Můj táta hrával 8 let profesionálně třetí fotbalovou soutěž za Vansdorf a je velkým fanouškem fotbalu.  

Slyšel jsi někdy dříve o ORT od svého bratrance Ondry?
Samozřejmě, že slyšel. Pokud šlo o lidi v ORT, tak o nich vždy mluvil ve velice dobrém světle. Pokud jde o fotbal, tak jak kdy. Přesněji řečeno, nejčastější fotbalová informace od Ondry týkající se ORT byla, kolik dal gólů. :)  

Oblíbený post na hřišti?
Pokud jde o velký fotbal, tak nejčastěji hraji na levém křídle, člověk je pořád ve hře a během zápasu nevychladne. Ve futsale nemám preferenci. 

Co bereš jako svou přednost/slabost?
Jako největší přednost bych asi bral především obratnost vyplývající z mojí malé výšky a zarputilost, se kterou se snažím do všeho jít. Nevýhodou zarputilosti je, že člověk má občas tendenci řešit situaci více silou než hlavou.

Dojem z prvních dvou bohužel prohraných zápasů?
Nedařilo se nám především jako týmu a žádnému jedinci se nepodařilo svým výkonem strhnout ostatní. Každopádně bych ocenil to, jak mě v týmu přijali ostatní hráči.

Jaký je tvůj oblíbený český plejer?
Dříve to byla jednoznačně trojice Nedvěd, Poborský, Šmicer. V dnešní reprezentaci se mě líbí Pilař a Darida. Pokud se zmiňuji o oblíbených fotbalistech, pak rozhodně nesmím zapomenout na brněnského "mercedesa" Petra Švancaru.

A ´čutálista´ ze zahraničí?
Zcela jednoznačně Lionel Messi. Sympatický je mi pak ještě španělský brankář Iker Casillas a levé křídlo Tottenhamu Hotspur Gareth Bale. Za nejlepšího trenéra považuji Sira Alexe Fergusona.

What team do you support?
Pocházím z Brna, takže zcela logicky Zbrojovku. Pokud jde o zahraniční kluby, tak od mala fandím Manchesteru United a Barceloně.

Děkujeme za rozhovor a dovolujeme si poslední otázku: tvoje oblíbené jídlo a tvůj favorit z dvojice Zeman X Swarzenberg?Samozřejmě svíčková na smetaně s brusinkami. Hlas dám Knížeti, ale svoje úspory bych na jeho vítězství určitě nevsadil. 

2 comments:

Anonymous said...

Hodně štěstí v dresu ORT ti přeje Radoš.

ondra said...

tak to je dobrej rozhovor :) jako další milanovu přednost bych označil vysokou fyzickou kondici. jo a prý kolik jsem dal golů :)) no nic, to si vyřídíme na nějaké rodinné oslavě :)