Saturday, January 05, 2013

Roger zpět mezi tyčemi

V neděli 6.1. na Tři krále se na místo brankářské stálice Martina Šebesty postaví mezi tyče Radek Trojan přezdívaný Roger. Krátkému návratu předcházelo dlouhé hledání náhrady pro nadcházející dvojzápas, mluvilo se i o Hynku Novotném.

Brankář ORT, jenž si s celým týmem protrpěl minulé dva zápasy, nemůže nastoupit. Bývalý gólman Trojan vyhověl ex-týmu a kývnul na jeho nabídku hájit tyče. V jednání byla dokonce možnost povolat zasloužilého útočníka Hynka Novotného, který souhlasil s možností stoupnout si na post pro něj dosud nevyzkoušený.

"Zažilo se rozčarování, doufáme, že bude Radek impulsem pro návrat do kladných čísel", řekl bloggu zástupce managementu. Některé zápasy s brankářem Trojanem opravdu dokázaly tým "nakopnout". V zápase se tentokráte neobjeví pražský bijec Novotný, naopak staronově uvidíme na palubovce pravděpodobně mladého Trendla, jenž rozšíří čím dál početnější zástupce mladé generace - viz. nový hráč Milan Gašo, s kterým připravujeme rozhovor.

2 comments:

Anonymous said...

Tak hodně štěstí zejtra, snad se Roger bude Haufymu líbit víc než já posledně... :-) podáte mi někdo info o výsledcích?
Šebi

=haufy= said...

Já nebudu přítomen stejně jako ty. Nebyl jsem přítomen ani na utkání, kdy jsi podle všech chytal výborně, škoda. Snad se to zítra podaří jako s Tebou v prvních dvojutkáních.