Monday, June 29, 2020

QR#4 - Třešťský kvíz(el)

Po městě Třešti je rozmístěno několik QR kódů odkazujících na historii Orel jednoty Třešť, která tento rok slaví 100 let své existence. Navštivte naši výstavu v Muzeu Vysočiny Jihlava - pobočka Třešť, otevírací doba a mapa v odkazu pod článkem o tomto místě, stejně jako mapu rozmístění QR kódů po městě, komentovaná prohlídka muzea je možná po objednání na ort@atlas.cz.

První z řady kvízů zaměřených na třešťsko byl na sociálních sítích prezentován touto fotomontáží, pozadí tvoří historická fotografie pivovaru, autorem orel P. Forst. Skupina připravující kvízy: Eva Kameníková, Pavel Forst, Michal Tausch, Josef Kolba, Tomáš Niederhafner. První kvíz se konal v již uzavřeném baru/hospodě Panelka, který byl umístěn nad garáží, kde vidíte zábradlí a řadu obdélníkových oken.

                           

Třešťský kvíz(el) vánoční speciál v bývalém Panelka baru (Barvířská 20), vítězem speciálu se stal Musejní stolek. Za organizací kvízů s lokálním zaměřením na Třešťsko stojí E. Kameníková, P. Forst, J. Kolba a dvojice moderátorů: T. Niederhafner a M. Tausch, který je na fotografii skromně vzadu ve dveřích do skladu vedle hostinského L. Noska. 


Facebook Orel jednota Třešť
Rozmístění QR kódů po městě

No comments: