Sunday, January 25, 2009

Stránky ORT v info přístroji

Prostranství před kinem Máj v Třešti nově doplňuje také informační sloup, jehož červené číslice sdělují zvídavým občanům teplotu, čas a další specifické informace týkající se počasí, kupříkladu nejvyšší denní teplotu.

Druhou část tohoto sloupu tvoří zabudovaná obrazovka s klávesnicí. Samozřejmostí je také přístup na internet. Až do dne 23.1. patřily mezi nepřístupné a blokované stránky i web ORT. Teď ovšem díky Pavlu Forstovi (Euroclub), který se zasloužil o zpřístupnění stránek, můžete na tomto info přístroji sledovat blog a psát do komentářů kdykoli.

6 comments:

Anonymous said...

Super, zvednu se od kompu a jdu tam:D

Anonymous said...

Ideální až půjdeme nad ránem z hospody:)
Kami

Anonymous said...

MIMO FUTSALOVÁ ZPRÁVA: právě založený TPC pořádá v sobotu a v neděli v odpoledních hodinách turnaj v populární karetní hře Poker-Texas holdem...startovné 150CZK, 1.-3. místo finanačně ohodnoceno...v "herně U Plamínka"(u Fandy Skurčáka)...přihlášky na widr.martin@seznam.cz:)pokeru zdar:D

ondra said...

zdar orli, pomalu se to blíží... pěknej článek je na webu playmakers ohledně toho, kdo může či nemůže postoupit. každopádně to budou určitě super zápasy. bude nějaké krátké taktické soustředění v sobotu večer?

Anonymous said...

Nevím, jestli to je úplně dobrý nápad:-) Pátek se mi jeví jako lepší varianta. Haufy

ondra said...

já dojedu do třeště právě až v sobotu... tak proto - jinak skutečně krátké :))