Wednesday, January 14, 2009

Florbal Orel Třešť mezi mantinely

zklamaný kádr Třeště 2Poprvé po velkém florbalovém boomu uplynulých dvou let, kdy se florballisté rozdělili do 3 hracích dní, dojde k velkému stmelení na půdě Městské haly Třešť v pátek 30.1. ve 20:00. Hodinová hra v oficiálních rozměrech bude hrazena z prostředků Orla Třešť a měla by přispět k lepší připravenosti do budoucích turnajových zápasů.

S nápadem hrát mezi mantinely a v oficiálním rozmezí přišla Petra Hronová a Tomáš Niederhafner už dříve, ale až po nepříliš povedených zápasech v Turnaji pátera Štrajta na Silvestra přišlo rozhodnutí sejít se a hrát ve větším počtu a mezi mantinely. Hráči tento nápad oceňují.

Všichni florbalisté se po turnaji shodovali na tom, že je potřeba začít trénovat opravdu v rozměrech, které jsou oficiální a s brankaři. Právě ztráta brankaře Kamila Hamerníka dovedla zřejmě druhý tým Třeště na poslední příčku. Muž v brankařské výstroji druhého třeštského družstva Kubálek Petr se naopak blýskl pěknými zákroky. Doufejme, že oba muže uvidíme na prvním společném tréninku v hale.

9 comments:

Anonymous said...

Čau Tome mohl bych si s vámi chodit zahrát, popřípadě hrát aji ten nějakej zápas kdyby někdo vypadl.? Pokud je možné si jít s vámi zahrát dej vědět sem a nebo napiš zprávu díkes ;)

Paulista7

Anonymous said...

Zdravím. Stejná otázka jako Pavka, akorád bez těch zápasu teda asi jako.
Dík

Budík junior

Anonymous said...

Zdravím všechny,

společná hra na velkým hřišti se musí pozitivně projevit v bojích na turnaji. Takže jsem taky určitě pro.

Jen toto je cesta, jak se může třešťský florbalový Orel povznést nad své soupeře. Hlavně Telčem:)

Takže florbal OLÉÉ:)

s pozdravem

džany

Anonymous said...

Aha, pánové si chtějí zvednout sebevědomí:-), ale proč ne-bude legrace.

Kuby st.

Anonymous said...

Myslím, že nebude problém, když nás bude o něco víc, než jsme předpokládali. Rosťo a Pavle klidně přijďte. Haufy

Anonymous said...

Nemám jak si zvedat sebevědomí, budu rád, když si tam ze mne někdo neudělá dobrý den! ;-) Rád se dostavím a děkuji Tome!

Paulista7

Anonymous said...

Tak konečně došlo ke kompromisu? Jako kapitán florbalu orla Třešť tuto věc vítám a doufám že toto nadšení zůstane. S pozdravem klosík

Anonymous said...

Pro Klosíka: Myslel jsem, že ses kapitánování právě na jedné z místních diskuzí vzdal:)Psal jsi, že se ti se všemi hrálo na hovno.Nebo ne?
Kami

Anonymous said...

To jo a taky kvuli stránkám ale to nebylo oficiální. Klosík