Wednesday, January 07, 2009

ORT na 4.příčce před bitvou o postupovou skupinu

Ve skupině A okresní futsalové soutěže jsou zelenobílí na 4. příčce před ambiciózními Playmakery, kteří opět posilují kádr do závěrečných bojů.

ORT má na svém kontě 4 vítězství a 4 prohry, bilance, která týmu umožňuje poprat se i o postupovou skupinu, jelikož jsou přední příčky tabulky A s MHDášou a Flyers bodově nepříliš vzdálené. Oba týmy dělí pouze 2 body, přičemž tým Mrákotína má pouze jednobodový náskok na zelenobílé.

“Jsem spokojen s tím, jak dobře jsme zahráli poslední 3 zápasy, doufám, že pokud bude kádr fit, pokusíme se poprat i o postupovou skupinu. Chce to jen trochu štěstí a dodržení taktických pokynů.“ Uvádí pro blog současný kapitán Orla Třešť futsal. Nejlépe hodnocený hráč podle tabulky střelců Ondřej Vít k tomu dodává: “I kdybychom do finálové skupiny nepostoupili, nevadí, myslím, že o motivaci bude postaráno i ve skupině o udržení.“

Skupina o udržení zcela jistě nemine městské rivaly Euroclub Třešt´, kteří během osmi odehraných zápasů získali pouze 1bod za remízu proti Maquině Trilladoře. Na ztrátě bodů se nepříjemně podepsala i kontumační prohra proti Batelovu.

4 comments:

ondra said...

nejsem nejlepší střelec, tím je přece luke kubala :)

variant k postupu je opravdu hodně. jistotu nám dodají 2 vítězství :)) nic není nemožné - olé orel!

Anonymous said...

Na gólovky musí taky někdo nahrát, takže to není jen moje zásluha, že mám tolik nastříleno a řekl bych že je to celé opravdu naší novou taktikou...Hlavně bych v tuto chvíli vůbec nepomýšlel na skupinu o udržení, myslím že je čas na to zatnout zuby a ukázat co v nás je a tím myslím především ve finálové skupině
PS:když se tam nedostanem, tak tohle smažte...:-) Luky

ondra said...

luke, máš pravdu, ale je to taky o výběru místa, štěstí či přehledu v koncovce, apod. jak se dá netrefit prázdná kasa jsem ukázal v prvním špíle s MHD :))

postup by byl samozřejmě super, ale úkol to bude opravdu nelehký.. uvidíme

Anonymous said...

Chlapci rozhodne první víkend v únoru, tam budou ty klíčové zápasy, ať to dopadne jak to dopadne, hlavně se o postup poprat a i v případě neúspěchu neudělat ostudu a odejít se vztyčenou hlavou a za ovací tribun. Já osobně věřím, že to vyjde (když bude trochu štěstí) když budeme hrát jak posledně. Zdar Radoš.