Wednesday, December 03, 2008

ORT v neděli proti Mrákotínu

Orlové se po prvním kole umístili na 3.místě v tabulce své skupiny, poté co některé papírově silnější týmy plnohodnotně nebodovaly. Tentokráte čeká ORT opravdu těžký soupeř, který má velezkušený kádr v čele s Cvachem starším v brance. Utkání je na pořadu dne v neděli ve 14:40 v Městské hale v Třešti.

Orlové proti Mrákotínu v minulých ligových ročnících většinou prohrávali, přičemž největší brankový rozdíl vyústil právě z neschpnosti dát Cvachovi staršímu gól v prvním utkání minulého ročníku, kdy byla utržena vysoká prohra 8:1. Vyrovnanější utkání se sehrálo jako druhé v pořadí předchozího ročníku ligy, kdy se Mrákotín poroučel ze hřiště po neustálém dotahování ORT s prohrou 5:4.

Zavzpomínejme na toto slavné utkání z 2.3. 08: "Nakonec se ujímají vedení 4:3 po fatálním vyběhnutí brankaře hostí využitém internacionálem Vítem, jenž skvěle řeší situaci. Ve snaze srovnat Mrákotín podrobuje ORT tlaku. Skvěle chytající Šebesta inkasuje úder do hlavy. Nakonec se přece jenom skóre vyrovnává. Dvě minuty před závěrečným hvizdem uzamyká ORT hráče z Mrákotína na jejich půlce a Majdič nakonec natahuje k historické střele, která si proskáče cestu až do brány. Orel vítězí, Mrákotín utrpěl v jednom hracím dni už druhou prohru."

V bráně zelenobílých z futsalového klubu, kteří budou slavit v prosinci 4 roky svého trvání, se objeví Radek Trojan. Na palubovce nebude chybět člen prvního útoku Hynek Novotný, účast přislíbil i uzdravený obránce Vojtěch Kníže, který se vrátil z Františkových Lázní.

No comments: