Friday, November 21, 2008

PLAYMAKERS POŘÁDAJÍ TURNAJ

Vážení přátelé kvalitního futsalu,
obracím se na vás jako manager týmu FC Playmakers. V rámci dobrých vztahů třešťských klubů bysme rádi uspořádali Vánoční turnaj Big four cup pro čtyři nejzákladnější kluby třešťského futsalu (nepočítaje Černou Smrt).

Byl bych rád, aby se ho zúčastnili kluby 1.FC Berseckers, SB Euroclub, Trieste Eagles a samozřejmě pořádající FC Playmakers.
Info o turnaji Big four cup no.1:
Kdy: 24.12.2008 cca od 9:00
Kde: Městská hala Třešť
Startovné: 500Kč
Systém: tabulka - každý s každým

Všechny informace jsou pouze předběžné a lze je měnit po dohodě s managery klubů.

S pozdravy
Martin Widerlechner
manager FC Playmakers

10 comments:

Anonymous said...

Já na štědrý den na turnaj nejdu, trošku nešťastné datum, šel bych jen po obědě si kopnout jako každý rok, jo ale napád je to dobrý, ale na jiné datum. Tak čau Radoš.

Anonymous said...

Už jsem psal managerovi Makers, že to z naší strany možná neklapne, ale každopádně pište, KDO BY MOHL!

Jinak potvrzuji na Štědrý den hodinu jenom pro nás ve 14:00. TRADIČNÍ VÁNOČNÍ KAPR!

=haufy=>

Anonymous said...

Otázka je, dokdy by to tak mohlo být odehraný. Musím zdobit stromeček:-)

Má kel

Anonymous said...

Já bych do toho šel, s datumem nemám problém.
Šebi

Anonymous said...

Zdravím...datum je "záměrně nešťastné" protože věřím, že mnoho lidí má volno...je tu i první změna, SB by chtěli přesunout turnaj na 10..tzn. že by skončil cca ve 14:00...

ondra said...

zdarec, myslím, že to není dobrej nápad. přece jen, ten štědrý den... letos budem v třešti, takže bych se určo stavil na tu 14 hod, ale na delší dobu (cca 4 hod) to asi neklapne... nebo klaplo by, ale bylo by kolem toho až příliš řečí. Pokud by se to konalo kdykoliv jindy, pak by to bylo ovšem něco jiného a moc rád bych se toho účastnil.

Anonymous said...

Myslím, že ostatní tými s tím takový problém mít nebudou neboť většina hráču je svobodných a bezdětných (vánoce jim připraví rodiče) ale ženatý a s dětmi budou mít problém (ty řeči doma atd. jak pravil Ondra) Tak zdar Radoš.

Anonymous said...

To je pravda. Euroclub zatim nema zadne zavazky v podobe deti a rodin, nicmene cti nekolikaletou tradici 23.12., kdy probiha kultovni besidka v podobe velke parby. Proto by se Euroclub primluvil k tomu, aby se hralo v dopolednejsich hodinach.

SB EUROCLUB / FORST

Anonymous said...

http://www.playmakers.ic.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=1

Petr Kubala said...

Souhlasím s Ondrou. Lepší je si jít v těch 14hod. jít čutnout!! Než 4 hodiny hrát!!!!!!!!! Ale zaze by byl nějakej turnaj k dobru aby se orel sehrál!! Nemám pravdu??