Wednesday, November 12, 2008

Sobota proti Mahuleně Dáše a LEMANS

V sobotu se tým Orlů utká v domácích kláních proti 1.PK Mahulena Dáša, která do svého kádru absorbovala i Pavla Svobodu, a proti LEMANS - nováčkovi soutěže, utvořených ovšem pod hlavičkou bývalého hráče Maquiny Trilladory. První utkání začne v 10:30 středoevropského času v Městské hale Třešť.

Začátek bude pro zelenobílé těžký jako všechny ostatní zápasy ve skupině, víceméně nečeká ORT žádný lehký soupeř. S 1.PK MH Dášou se podařilo klubu Orlů pouze jednou vyhrát a to v přípravném utkání před minulou sezónou, kdy euforie nebrala konce, dokud nepřišlo vystřízlivění v lize samotné a potácení se na posledních příčkách tabulky.

Orlové mají opět několik hráčů na marodce, takže se na palubovce neobjeví Kubálek jr. ani Vojtěch Kníže. Milan Majdič odjíždí za horským dobrodružstvím, čímž nám vyvstává otázka, jakými hráči zaplní Orlové zadní řady. "Vstup provedeme v retro dresech, jsme jeden z poslední ne-li poslední klub, který si udržuje stabilní kádr a nezmněnil jméno za ty 4 roky, které se tu liga koná. Oslavíme výročí zavzpomínáním na naše první dresy ze sezóny 2004 designed by Frtishek. K samotné strategii.....tu zatím tajíme...:-§," řekl bloggu současný kapitán kádru.

No comments: