Saturday, November 01, 2008

Nesnadná skupina očima R. Budaře

Redakce ORT požádala o názor i bývalého vůdce a nejstaršího aktivního hráče týmu Radoše Budaře, který se ochotně vyjádřil k losu.

"Opravdu těžká skupina, na postup asi nebude, ale Flyers, Playmakers, Mrákotín a Mahulena, tak tyto mužstva zaručují kvalitu a taky dobrý fotbal, asi nás přehrají, ale již v minulosti slavila naše bojovnost několik úspěchů a tak myslím, že na ní musíme stavět. Tým Lemans neznám a nevím o koho jde."

Jak hrát ve skupině, jak uspět?
"Pokud budeme chtít uspět a získat nějaké body, tak dle mého názoru nemůžeme hrát s těmito soupeři otevřený fotbal, to jim vyhovuje a převálcovali by nás, musíme tam k té bojovnosti dát i trochu taktiky, hrát více na jistotu a od zadu asi na brejky. Nechat je vyblbnout a potom udeřit. Také bychom potřebovali zlepšit koncovku, abychom proměňovali vyložené golové šance (ne jak dosud pět až šest šancí na gol), produktivita, disciplína, bojovnost a nehrát zbrkle dopředu to by mohla být naše silná zbraň, která by platila na soupeře, ale jsme vůbec tohoto schopni ? Já myslím pokud budem dobrá parta a někteří jedinci unesou kritiku, tak asi jo a proto Orli pojďme do toho se vztyčenou hlavou a s bojovným srdcem. P.S. Už se těším, až budu kroužit po palubovce."

No comments: