Thursday, December 11, 2008

Další kolo futsalu tuto neděli

ORT se chystá na další kolo futsalových klání, které bude v hale už tuto neděli. Orli se utkají s týmy, jež jsou složeny především z hrajících fotbalistů: ztělesněné zkušenosti - Flyers, ale také se zelenobílí postaví proti ambiciózním mladým hráčům z Playmakers. Bilance vzájemných zápasů není nijak příznivá pro tým ORT.

Po zápase s Mrákotínem může být squadra ORT pod psychickou dekou, jelikož v druhé polovině úplně vysadili a nechali brankaře několikrát v přečíslení. "Někdy to prostě nevyjde,čekal jsem že prohrajeme, ale první polovina byla dobrá...si myslím, že když se pokusíme držet toho, co jsme předváděli v první polovině proti Mrkocu, mohli bychom potrápit týmy i v neděli." Řekl našemu serveru kapitán Niederhafner. Orlové se zároveň chystají oslavit své 4leté působení v lize, solidní výsledek by tedy oslavám nanejvíce slušel.

Sestava není známa. Z agenturních zpráv není zcela jasno, kdo všechno se těchto nedělních klání zúčastní. V brance by se v rámci střídání měl tentokráte objevit Martin Šebesta. Hynek Novotný (ass. proti Mrákotínu) se zřejmě postaví opět do čela útoku, jestli bude doplněn o svého kolegu Kubálka, je ovšem otázka. Podle některých zdrojů by orlové měli býti v dostatečně silné sestavě, poprvé by na kolbiště měl vyběhnout i horolezec Milan Majdič, aby tak dotvořil obranou dvojici s Vojtou Knížetem.

No comments: