Wednesday, December 31, 2008

Pořadí týmů na turnaji pátera Štrajta

Turnaj se spustil v předpokládaný čas a díky pořadatelské Třešťi bylo vše zvládnuto poměrně kvalitně, nikdo se v průběhu bojů nezranil a viděli jsme i pěkné gólové momenty. Bohužel pro pořádající Třešť to ve výsledcích nedopadlo nejlépe. Družstvo Třešť 2 obsadilo čtvrtou příčku a Třešť 1 příčku třetí ze 4 týmů.

Viděli jsem celkem 6 zápasů, z nichž byli zajímavé právě duely obou favoritů Dačic a Orla Telč a poté duely outsiderů obou družstev z Třeště, kteří poprvé hráli na své půdě mezi nově zakoupenými mantinely. Nakonec si prvenství po třech vítězstvích odváží rival z Telče, když jen těsně poráží Dačice 1:0 - strůjcem gólu Kubát, který se projevuje jako dobrý zakončovatel i v dalších utkání, stejně suverenním se zdá Říha z Dačic.

Domácí derby mezi oběma mužstvy z Třeště nakonec dopadlo ve prospěch družstva v rozlišovacích dresech: Rodek, Liška, Kníže, Brabenec, Šplinar, Přibyl a v brance Kubálek starší, který reflexivním zákrokem zachoval vítězství svého týmu a díky dvěma trefám Přibyla Tomáše a jednomu gólu Petra Brabence zaslouženě vítězí nad družstvem ve složení: Niederhafner, Roháček, Mareček, bři Noskové, Kubala, Novotný.


Třešť 1 Telč 2:6
Třešť 1 Dačice 1:7
Třešť 1 Třešť 2 3:2
Telč Dačice 1:0
Třešť 2 Telč 0:2
Třešť 2 Dačice 0:4


Konečné pořádí:

1.Telč (9bodů)
2.Dačice (6bodů)
3.Třešť 1 (3body)
4. Třešť 2 (0bodů)

Nejlepším střelcem turnaje je podle bodového ohodnocení Říha z Dačic. Nejlepším domácím střelcem gólů je Přibyl Tomáš z Třeště 1.

PODĚKOVÁNÍ FIRMĚ MAREČEK TŘEŠŤ ZA ZAJIŠTĚNÍ STRAVY PRO HRÁČE NA TURNAJI.

No comments: