Sunday, December 14, 2008

ORT další ztráta bodů

ORT vs. Flyers 2:5 (2:2) góly: Lukáš Kubala, Radim Kubálek
ORT vs. Playmakers 1:4 (0:2) gól: Hynek Novotný

Očima Martina Šebesty:
Před prvním zápasem to vypadalo docela špatně, sestava nebyla nejúplnější a tak to zůstalo i do zápasu druhého. Čekali jsme tedy porážky s vysokým rozdílem ve skóre.
Přesto zápas s Flyers nezačal ani neprobíhal v tak vysokém tempu jak jsme čekali. V první půli jsme s o dost techničtějším týmem drželi překvapivě krok a dokonce jsme i dvakrát skórovali. Ve druhé půli však již Flyers nedali šanci překvapením a třema góly upravili na konečných 2:5.

Zápas s Playmakers také nezačal drtivou převahou favorita. Až na pár výjimek naše zadní řady dokázaly kousajícího soupeře zpacifikovat. Půle se stavem 0:2 nevypadala nejhůře a když chytrá přihrávka Vojty našla těsně před brankou Hynka vypadalo to na slušný výsledek. Avšak Playmakers kousali dál a především střelami boblem byli velice nebezpeční. Ke konci zápasu jsme dvakrát otevřeli obranu a naši nedůslednost soupeř potrestal konečným stavem 1:4. Z tohoto dvojzápasu jsme sice odešli bez bodu, ale myslím, že na to s jakými soupeři jsme se střetli a že naše sestava nebyla z nejsilnějších, svěšené hlavy mít nemusíme. Závěrem bych rád vyhověl doporučení týmu na neskromné hodnocení vlastního výkonu: BYL SEM NEJLEPŠÍ! :-)

2 comments:

Anonymous said...

S tím, že byl Šeby nejlepší musím souhlasit nebýt jeho famozních zákroků byly by prohry eště výraznější. Šeby chytej tak dál a zkus pustit ještě méně golů a třeba i vyhrajem.
Radoš.

Anonymous said...

O.K. příště budu eště famóznější! :-D
Šebi