Saturday, December 20, 2008

ORT důstojně slaví, Vít si připisuje 8 bodů

ORT vs. Mrákotín 7:1 ORT odehrálo vynikající zápas, když všichni přítomní hráči plnili své role na výbornou. Radek Trojan jistými zákroky podržel průběh zápasu a zadní řady eliminovali zkušené hráče Mrákotínu. Hattrick internacionála Víta a jeho asistence u dalších gólů přispěli k přesvědčivé výhře, když v druhé polovině byl Mrákotín bezzubý.

První polovinu zápasu přálo Orlům štěstí při dvou laciných gólech za záda Cvacha seniora. Díky obětavosti celého týmu zelenobílí udrželi tento stav do konce první půle."Máme ještě druhou půli, žádný strach...", znělo z lavičky Mrákotína. "Samozřejmě jsem se obával druhé půle, vím, že jsme často druhou půli, jak se říká, zazdili", řekl bloggu kapitán Tomáš Niederhafner. První gól vstřelil v prvním dějství Ondřej Vít, druhý gól pak přišel z rohového kopu, který rozehrával obránce Petr Šplinar a balón se nevyzpytatelně odrazil od stojné nohy kapitána Orlů do brány.

Druhá polovina byla nad očekávání odehrána také skvěle s velkým nasazením. U gólů se střídali Niederhafner a Vít, úspěšně zakončoval po zahrávané standardní situaci před brankou soupeře Milan Majdič. Kosmetická korekce vedení ORT a zároveň jediný gól jako by byl odplatou za laciné góly z první půle, když se netečovaná přihrávka dostala až za záda jinak dobře chytajícího Radka Trojana. Ten ovšem v zápětí svou chybu napravuje a připisuje si asistenci u šestého gólu do svatyně Mrákotína. Sedmý gól přichází po individuální akci současného kapitána Orlů.

7 comments:

Anonymous said...

Juhůůůůůůůůů! ORT!

Anonymous said...

To jako vážně??!!
Dyť prvního dubna teprve bude:-)

Kubánec

ondra said...

hoši, kdo nebyl, neuvěří!! pravda, měli jsme trochu štěstí - viz majdův šourák a moje "nastřelení" obráncem, ale na to se už nikdy nikdo ptát nebude! prostě to vyšlo a to je super. Důležitý je, že jsme se vyvarovali zbytečných chyb a poctivě jsem makali celých 40 minut!!
ORT forever

Anonymous said...

A já tenhle historickej moment sledoval jen z lavičky... :-(
Šebi

Anonymous said...

Gratuluji svým spoluhráčům k výhře a je mi líto, že jsem u toho nemohl být, tak snad příště. Jo ale večer na oslavy už budu. Orel !!! Zelená - bílá, to je naše síla !!! Radoš.

Anonymous said...

I já se přidávám ke gratulaci, krásný výsledek s tak těžkým soupeřem!!! Omlouvám bráchu, ale nemohl se dostavit. Třebas se někdy dozvíte proč, ale nemohu Vám to říct! Ale pokud Vás mohu poprosit myslete na něj ;-) Ještě jednou smekám před tak perfektním výsledkem a přeji hodně štěstí do dalších bojů!!

Váš bývalý spoluhráč a váš věrný fanda Paulista7

Anonymous said...

Držíme palce Lukášovi a jsme s ním. ORT