Tuesday, January 29, 2008

ORT zkusí eskymácký obrat

Tento víkend se odehraje utkání se Salavicemi, které bodově utekli ORT na 6.pozici, přičemž se Orel potácí na předposledním místě. Utkání dostává opět slavnostnější patinu, poté co jsme se dozvěděli, že bude zdokumentováno. "Chtěl bych vytvořit jakousi trilogii", řekl režisér Kameník na otázku proč. Jestli bude zahájení druhého kola soubojů štastné se ukáže 2.2. 14:40 na palubovce Městské haly Třešť.

Mezi hráči neuvidíme obránce Vojtěcha Knížete. V bráně bude toto utkání chytat Radek Trojan, do sestavy se možná navrátí kompletní první útok. Po zátěžových zkouškách nebude riskovat opětovné pochroumání vazů Tomáš Niederhafner, který si znovu s chutí zkusí post trenéra.

"Věřím tomu, že by Orel mohl vybojovat body, úspěch by samozřejmě byl jakýkoliv počet bodů. Vím, bude to náročné, ale musíme eliminovat Pěničku jr. a střílet góly.......", vzkazuje týmu dočasný trenér. "S prvním útokem, který bude proměňovat alespoň minimální procento šancí, které si vytvoří, by se to mohlo podařit, když ostatní budou pracovat podobným způsobem jako proti Euroclubu", dodává.

No comments: