Thursday, January 17, 2008

Obránce No.5 slaví narozeniny No.25

Obránce, který se vrátil zpět do sestavy Orlů po menší pauze, zve zelenobílé na svoji narozeninovou oslavu tuto sobotu vrámci přestávky ligy, jenž potrvá až do zápasu se Salavicemi 2.2. 2008 ve 14:40.

Jestliže vše půjde podle představ managementu, pak by na palubovce neměl chybět agilní Hynek Novotný, zotavený Tomáš Niederhafner. Na zelenou plochu se možná dostaví i doléčený Radim Kubálek, aby tak utvořil opětovně první útok společně s nejdříve zmiňovaným. "Pokusíme se udělat vše pro to, abychom zmněnili současné umístění (předposlední) Orla Třešť a dokázali, že na Salavice máme," tvrdí za tým Tomáš Niederhafner.

!!!!!Orel přeje oslavenci a jeho přítelkyni vše nej ke kulatinám!!!!!

7 comments:

Anonymous said...

ANO, to si zasluhuje mimořádnou oslavu :o)
JInak naše postavení je skutečně nelichotivé, doufejme ve druhé půlce sezony v obrat k lepšímu. Díval jsem se do kalendáře a musím hlásit absenci na dvojšpíl toho 9. 2. Budem na horách :(

ondra

Anonymous said...

Zkusíme ty Salavice dát 2.2., to bych byl moc spokojený Nieder

Anonymous said...

Čoveče Majdo, su v sobotu zvědavé na ten v klipu zmiňovanej frndí chlup..:-).

Kubánec

Dzanek said...

Zdar bratranče! Vše dobré Naty i tobě. Užijte oslavu, mě je po včerejšku nák blbě. Zdravím*

ondra said...

hoši a holky, tak to teda byla mega párty!! díky majdovi a natálce za její uspořádání, užili jsme si to maximálně! hlavně teda ENJOY THE SILENCE. fotek máme fakt hodně, v pondělí bych to chtěl hodit na náš web (www.vitovi.estranky.cz). A teď už hurá na ty salavice :o) čao

Anonymous said...

Jj, nezbejvá než souhlasit. Akce to byla parádní-už dlouho sme si takhle nezapařili:). Díky patří taky DJ Ondrovi, za ty nádherný vypalovačky!!

Kubánec

ondra said...

fotky uploadovány.
http://www.vitovi.estranky.cz/fotoalbum/akce-s-kamarady/narozeninova-party---majda-a-natalka-25