Monday, January 14, 2008

Víkend golmanů

Orel Třešť okupuje spodní část druhé poloviny tabulky, společnost mu dělají týmy Euroclub a MTrilladora, jenž proti Orlu nastoupili do vzájemného klání v neděli 13.1. od 9:40. K nemilému překvapení Maquina Trilladora posílila a dokázala přehrát ORT rozdílem 2 branek, když korigoval pro zelenobílé Emil Riess svým tradičním gólem. Utkání s SB Euroclub bylo ve znamení přetahování do posledních chvil, nakonec Pavel Kubala z úhlu zajistil ORT tři body.

ORT vs. SB Euroclub 1:0 (Pavel Kubala, as. Milan Majdič) Do prvního utkání nastoupil Orel s kompletní obranou včetně Radka Trojana v brance, ovšem v útoku chyběli nejlépe bodující hráči. Na dlouhou dobu je pouze na lavičce usazen Radim Kubálek, jehož zranění si vyžádá dlouhodobější léčení. I tak ovšem zelenobílý útok nehrál špatně a dokázal v napadání dobře nahradit chybějící borce. V čele s Ondřejem V. se útoku podařilo držet krok s SB Euroclubem. Lépe než kdy jindy se prezentoval Jan Makeĺ - hostující útočník z Medzilaborcou. Nejlepší obrana minulého roku Kníže-Majdič byla opět kompletní a byl to právě navrátivší se Milan Majdič, který se neohroženě vydal vpřed a připravil šanci pro Pavla Kubalu, jenž se týmu odměnil gólem. Radek Trojan pak sebral ze sálovek borců z Euroclubu několik tutových šancí a tak díky bojovnosti nakonec vítězí ORT.

ORT vs. Maquina Trilladora 1:3 (Emil Riess,as.Ondřej Vít) První gól MT padl po skrumáži u branky před standardní situací, kdy byla lehce doražena meruna do brány po tyčce z přímého kopu. Relativně dobrá obrana MT vytlačovala útoky Orla ze slibných pozic ve spolupráci s dobrým gólmanem, který nepřipustil žádnou výjimku. Pak přichází zcela neštastný gól, kdy se za obranou ocitá opuštěný hráč MT a po ukázkové přihrávce skóruje. Gólman Šebesta na tuto kombinaci nestačil. V závěru utkání svůj výkon vylepšil a pochytal další šance MT, když se otevřela hra a ORT vsadil vše na ofenzivu po oddechovém čase. "Třetí gól mi přišel hrozně krutej, byla to studená sprcha těsně po time-outu, škoda...možná se s tím mohlo něco udělat....", řekl blogu Tomáš Niederhafner, ocitnuvší se v dočasné roli trenéra.
Celkově k oboum utkáním dodává: "Nerad vidím, když se zbytečně padá..to bych některým z nás vyčetl zejména v druhém utkání..rád jsem viděl na hřišti zpět Majdiče a překvapil mě výkon Jana Makeĺa..všeobecně pak se mi líbila vypjatost utkání s SB Euroclub..."

9 comments:

Anonymous said...

hele, mám pocit, že na ten emilův goal jsem assitoval...

ondra

Anonymous said...

Pokud to tak je, výborně, nemám totiž u sebe záznamy, jsou doma. Nieder

Anonymous said...

ty vole ten Ondra je teda tymovej hrac, se tady bude chlubit ze dal nahravku..:-) to je mazec!!! Snad neni dulezity kdo to dá ne?? Vim ze mate sve statistiky, ale jeste se takhle hlásit to je k smíchu:D

Anonymous said...

Nahrávka je ti málo? Nám to stačí. Nemám statistiky u sebe v Jihlavě, takže proč neaktualizovat info. Nieder PS:Zkus se podepsat.

Anonymous said...

Co to je za anonymního pablba?? Pokud má dotyčnej zásluhu na vstřeleným gólu, tak proč se neozvat? To je přece normální. Co víc si může hráč přát, než aby se podílel na skore?

Kubánec

Anonymous said...

Gratuluju k vyhre nad nama, byli jste lepsi. S tou sazkou se pak jeste domluvime co a jak... (byl to jezek 11?) :)

Anonymous said...

Gratuluju k vyhre nad Euroclubem, byli jste lepsi. S tou sazkou se pak jeste domluvime... (Byl to Jezek 11?) :)

Forrrrrest

Anonymous said...

Vybereme si to,až bude čas, myslím, že to byl Ježek 11 asi....Díky. Vyhrát nad Mrákotínem je ovšem z říše snů, to mohlo bejt dobrý ne....Euroclube. Nieder

Anonymous said...

Mrakotin mel asi blbej den, ale k tomu se podepsalo i to, ze jsme hrali fakt dobre :).

forrest