Thursday, January 10, 2008

Forst forward Euroclubu věří v bodový zisk

Orelský blog požádal útočníka Euroclubu Pavla Forsta o minirozhovor týkající se derby, které se odkope tento týden v neděli 9:40. Euroclub v současné době je před zelenobílými díky skóre, když tým brankáře Kameníka inkasoval o 13 gólů méně než ORT.

"Mezi Orly a Euroclubem proběhla sázka. Euroclub nerad prohrává, ale z let minulých dokáže nést prohru sportovně. Euroclub i Orel se v této sezóně trápí. Oba týmy mají po jednom vítězství, hra by mohla být vyrovnaná. Obecně jsou favirozovaní zelenobílí, což může ale naopak hrát do karet Euroclubu, protože Orel letos nehraje v psychické pohodě. Nám bude zatím stoprocentně chybět Bakaj. A se zády má problémy i Michal Fatr. Dobrá zpráva pro nás je, že Orel nebude v plné sestavě. Euroclub určitě bude bojovat a celý tým doufá, že po skončení utkání nepůjdeme do šaten s prázdnou. Jestli vyhrajeme, tak jedině 3:4, protože tímhle výsledkem jsme vás porazili už dvakrát. :) "

Podle posledních aktuálních zpráv, bude v základní sestavě ORT chybět současný nejplatnější hráč Orla Třešť Hynek Novotný, který prostřednictvím medií vzkazuje hráčům z řad zelenobílých: "Pokud budou hráči Orla napadat a nebude se zbytečně kličkovat, bude se hrát na jeden dotek, pak vyhrajeme."

****Bilance vzájemných zápasů ORT: SB Euroclub 2:0 (2005), 8:1 3:4 9:3 (2006), 7:2 3:4 (2007)****

4 comments:

Anonymous said...

Pěkné tílko :o)

ondra

Anonymous said...

no to jo takový ne moc teplý:-)

Anonymous said...

No.. třeba je to zimní model s kožichem vespod:-))

Kubánec

Anonymous said...

Koukam, ze Orel neztraci smysl pro humor, doufam, ze vam to vydrzi i na nedeli ;)

Forrest