Wednesday, March 02, 2011

Znovu před Stonařovem na kruhovém objezdu

Předposlední dvojutkání této sezóny čeká klub TJ Orel z Třeště. V předcházejícím utkání, jenž skončilo prohrou ORT, nastoupili dva noví hráči a třetí vyčkával na svou příležitost na lavičce. Tentokráte bude kádr o poznání silněji zastoupen zkušenějšími hráči.

Obě utkání začnou v pozdně odpoledních hodinách. Stonařov první zaujme roli soupeře, bude to v této sezóně teoreticky po třetí za sebou, prakticky po druhé za tento rok, díky znovu odehranému kontumovanému utkání. "Šlo pravděpodobně o nejlepší utkání sezóny", glosuje zápas z neděle 23.1.11 vedení klubu. Honza Svěrák v posledních sekundách strhává celozápasovou přetahovanou o výsledek na stranu zelených a bílých, zároveň tím zapisuje do tabulek hattrick. Pikatního přídechu dostane a dostalo utkání díky přítomnosti Jiřího Hinka, jenž sám ve Stonařově bydlí a protihráče dobře zná.

Podobný průběh se štastným koncem napsal futsalový osud i v prvním zápase s KKO, orli klasicky nedokázali uhlídat nástup do druhé poloviny, KKO se vrátili do hry a zahrozili na začátku druhé půle, proměňují standardní situaci. Nakonec se ovšem podaří orlům srovnat skóre a jako blesk z čistého nebe přichází pan utkání - Lukáš Kubala, aby už po několikáté dal veledůležitý gól, ORT vítězí.

Obě utkání se dílem fotbalové štěstěny podařilo klubu proměnit ve výhru, všechna mužstva v této skupině jsou vyrovnaná, nasbírat body tedy opět nebude jednoduché.

3 comments:

Anonymous said...

Na obě utkání opět zdrhám dřív z práce tak doufám že mi tým poděkuje vyrovnaným výkonem a nejlépe 6ti body... Zároveň chci vedení týmu upozornit že na poslední dvouutkání nebudu, sem na horách...
Šebi

Anonymous said...

To je prekérka....snad někoho seženem, respektive budem muset. OK, díkec.

Haufy

ondra said...

zdravím z itálie, snad to v sobotu stihneme. teda ten druhý zápas určitě, první doufám :)