Thursday, March 10, 2011

Naposledy urvat body

Hráči orla se chystají na poslední dvojzápas této sezóny. Tentokráte bude sestava oslabena o stálici v kádru ORT - Martina Šebestu, ten odjíždí na horské soustředění do Rocky Mountains. Do dresu se neobleče ani na poslední zápas Radim Kubálek, jenž zůstává věrný pražskému týmu. Vedení ovšem nabízí kompenzaci a kádr věří v bodový zisk.

Nezvykle v neděli hráči naposledy vyběhnou na palubovku Městské haly Třešť, v 10:30 uvidíme tým orlů v jiné sestavě, branku totiž bude muset hájit někdo jiný než Martin Šebesta. Překvapení ovšem budou i příjemná. Do sestavy se z dalekého severu Čech na poslední chvíli vrací Milan Majdič i přes své zranění stehna se možná ocitne ve futsalovém víru. Dlouho se v kuloárech debatovalo, kdo se ocitne na postu nejzásadnějším: brankař. Hájit tyče přijde ex-goalman týmu - Radek Trojan aka Roger.

S FC Rebels ORT remizovalo při zahajovacím utkání, když Pavel Hradecký dává první gól sezóny, a Telč byla Třešťí deklasována 0:4. Papírové předpoklady podle statistik tedy nahrávají týmu domácích zeleno bílých. "Potvrdíme to....tohle zvládnem", sebevědomě prohlašuje kapitán týmu Niederhafner. "Věřím v body", přidává se střelec ze zadních řad Jan Svěrák.

5 comments:

Anonymous said...

když se to povede podle mých představ, nedáte ani bod :-)...

Anonymous said...

Koukám, že nějakej zmrd anonymní.

Kubánec

Anonymous said...

Zase se namažu kaštanama a rozkopem je:-)).

Haufy

Anonymous said...

Hlavně i na druhou půlku Tome!!

Kubánec

Anonymous said...

Jasně že si namaže obě půlky- aby nekulhal:-)

Makel-lick