Saturday, October 07, 2006

Vítězství na Turnaji v Kněžicích 7.10. 2006


Skvěle dokázali Orli otočit nepříznivý vývoj turnaje, kdy první zápas prohráli proti favorizovanému týmu. Do té doby se ovšem ještě nevědělo, kdo bude tím skutečným favoritem.

Jen tak tak se podařilo udržet kulhající vítězství proti Kněžicím B o jeden bod v druhém utkání. Tady už se objevilo pár jasnějších momentů, všem přítomným se asi zapsala rána 'pod víko' vyslaná z kopačky Ondry Víta. V pořadí třetí zápas už byl pod tlakem absolutně jiného systému, který byl naordinován z kabiny. "Hráči si ošetřovali odřeniny z umělého povrchu a něco ve smyslu tohoto systému , respektive změny systému zaznělo", přiznal pro internetový server Orlů buřič Tomáš Niederhafner, jenž svoji roli dirigujícího zadáka zvládl. Pěkné fotbalové kousky ukázal Radim Kubálek, když jednoho hráče krásným lopem přehodil a změnou směru se dostal před něj - padnul gól. Nakonec proti Kněžicím A se Orel Třešť projevil výrazně v převaze, jenž přerostla v konečné skóre 7:1.

Nejzáživnější pro diváka ale mohl být zřejmě poslední zápas. Některé náhry do prostoru a přesně rozehrané situace z čar byly lahůdkou pro nerozmlsané oko orelského fandy. Tříbodovým vedením na konci zápasu pojištěným pěknou gólovou přihrávkou Emila Riesse zakončili průjezd celým turnajem na prvním místě. Goalman Orlů se pevně usadil na první pozici, když jeho dobré zákroky jednoznačně převážili. Snad jen toto může kompenzovat absolutně bídnou organizaci turnaje. Díky chlapci.

No comments: