Saturday, October 14, 2006

OREL TŘEŠŤ vs. SB EUROCLUB 3:4

V nejslabší zápasové sestavě od utkání s MahulenouDášou ukopal Orel slušnou prohru. Kompletní byli pouze zadní řady včetně obou golmanů.

V první půli jsme se ujali vedení - hned první akce z lehce nekoordinované otočky skóroval Emil Riess. Právě tento hráč ovšem nedal vyložené góly ze situací připravených tradičně agilním Radimem Kubálkem. Právě ten projel, tak jak ho známe, lehkonoze sólo skrze celou Městskou halu a zavěsil. Bohužel pak přišel pěkný gól ze soupeřových řad.

Nově sestavené útoky Riess - Kubálek, Marek Novotný - Jenda Polák byly jasně nevyvážené a také se to projevilo. V druhé půli jsme většinou spalovali jasné šance (Riess) a nebo nám hráči utíkali díky fyzickému handicapu slabšího útoku. Niederhafner odebral dobře balón hráči Forstovi a šel společně s Kubálkem do brejku, urputný tlak se projevil ostrým prostřelením a balón si našel cestu skrze změť nohou. Vyborné nahození soupeřova golmana poslala do vyložené šance hráče Reichu a právě on nám zasadil nejzásadnější gólové rány včetně proměněného sóla.

1 comment:

Anonymous said...

klub SB Euroclub si dovolil zhodnotit take prubeh utkani - k precteni na www.euroclub.wz.cz :)