Saturday, December 22, 2007

Zisk prvních bodů proti Pohodě

V první utkání byl Orel Třešť jasně přehrán jihlavským Starlet, zejména v druhé půli. Orel Třešť : Starlet Jihlava 7:0. Druhé utkání bylo z hlediska vývoje soutěže klíčové pro Orli. Utkání doslova strhli na svou stranu až ke konci a vítězí. Orel Třešť : Pohoda 5:1.

V prvním utkání Orlové prohrávali 0:4 po první půli, převaha byla jasně potvrzena v půlovině druhé, kdy se zelenobílým nepodařilo vstřelit gól. Špatným střídáním dali Orlové výhodu přesilové hry, ze které ovšem nepadla branka. Protihráči velice dobře přistupovali a napadali bezradné Orli. Na úplném začátku tohoto mače ovšem nebylo vše zcela jasné a počátek hry Orlové byli dobrými soupeři. Starlet Jihlava je týmem, který sestoupil z vyšší soutěže a bylo to znát. Nejvíce gólu napadalo obrancům: Soutor, Kníže. Pěti gólům Startlet Jihlava 'přihlížela' bratrská dvojice útočníků Pavel a Lukáš Kubalovi. Bez záporného bodu vychází z tohoto utkání pouze Jan Makel'. Kubálek Petr, kustod Orlů, komentuje utkání:" Ve druhé půli to byla hra kočky s myší." Emil Riess:"Chyba je v přistupování obránců k útočícímu hráči ve středu hřiště poté, co obehráli útočníka, čímž dávájí možnost přečíslení rychlou nahrávkou na útočníka."

Druhé utkání je ze statistického pohledu jednozančně pozitivní. Pohoda byla důstojným soupeřem a jasné vedení se vybojovalo až na konci druhé půle, kdy bratři Kubalovi po krásné kombinaci zvyšují na 4:1, aby pak po skrumáži před brankou upravil Novotný Hynek na konečných 5:1.

1 comment:

ondra said...

Zdar orli,

komu jsem ještě nepopřál - tak za sebe i za elišku - pěkné vánoce a hodně golů v novém roce :)

čau 5. 1. v hale!