Tuesday, December 18, 2007

Názory zúčastněných i nezúčastněných

Uveřejňujeme postupně názory klubových hráčů i lidí kolem klubu na současný bezbodový stav a zoufalé výkony. Otázky jsou nastoleny: máme na to vůbec? řešili by jste něco? byly prohry absencí golmana? nechali by jste vždy část útoku sedět v zápasech? požadovali by jste po slabších hráčích více prostoru pro silnější v rozhodujících chvílích?

Hynek Novotný (Orel- útok): "Je nás na palubovce moc, nedokážeme rychle střídát.... jdeme dolů, a další dvojka, i když mohla v určitých chvílích vystřídat tráví na hřišti 6 minut. Pak nastupuje další útok a třebaže setrvá pouze 3 minuty......nasčítá se to na pěkných 8 minut a při selských počtech jsme na hřišti 2 krát za poločas. A to fakt kurevsky vychladneš. Proto navrhuji...ať hrajem na dva útoky. Raději budu hrát jen jeden zápas, třebaže prohraju, ale hra bude mít rychlost a úroveň a budeme spokojený než zklamaný."

Jan Alois Bartoloměj Roháček (exobránce, příhlížel poslednímu fiasku):"Tak rozhodně si myslím, že Orel má dost kvalitních hráčů na to, aby se pohyboval v klidných vodách středu tabulky. Neviděl bych jako rozhodující příčinu neúspěchu absenci gólmana. Je blbost, aby někdo seděl, kdyby bylo rychlejší střídání (tak po 1minutě), byli by v tempu všichni. Myslím, že by to ani nepůsobilo dobře na celkovou atmosféru v týmu.
Kontroloval bych střídání po 1 minutě, jak navrhoval Ondra Vít. [
Džany by požadoval po slabších hráčích v rozhodujících chvílích prostor pro lepší.] Jde o to nemyslet si, že jsem k hovnu, když nejdu na přesilovku nebo na poslední 2 minuty za vyrovnanýho stavu.O to asi jde. Podřídit své zájmy zájmu týmu. To je přece základ!"

Ondřej Vít (Orel - útok): Když jsem nad tím furt dokola přemýšlel a porovnával s ostatními týmy...... myslím, že "na to" asinemáme. Příklad - hrubé až naivní chyby. Přechod z obrany do útoku. Nebo proměňování šancí (i když tam hraje svou roli smůla, kterou doufám, že jsme si již vybrali)..a pak jsem taky docela postrádal někoho, kdo by to hecoval. A střídání? Kurva dám si 2-3 sprinty a jdu na lavku. Nemusím snad čekat až se dostanu do šance nebo dám goal. Tohle prostě skoro nikdo nechápe...Problém je, že nelze někomu říct "hele, minule jsi to posral, tak si teď dej pauzu". Prostě hrajem s tím, co máme. A říkám znova - pokud na to nemáme technicky, tak se musíme snažit to URVAT. jezdit po prdeli, sežrat balon, prostě všechno!! Ale celej tým! já jsem na konci toho druhýho nebyl ani spocenej...

2 comments:

ondra said...

ještě bych to doplnil - spocenej jsem nebyl proto, páč k tomu jednoduše nebyla příležitost - viz co píše hýňa...
a s tím "posrals to, jdi střídat" to bylo myšleno tak, že nemáme žádnýho trenéra, kterej by tohle kecal, hrajem to jako parta kamarádů a to je přece na prvním místě. takže bych se snažil hledat jinou cestu... jinak zdarec v sobotu (nebo v pátek nad škopkem)

Anonymous said...

nechápu jak můžete jít v pátek na škopek to je taky na hovno jít se den před tím nalít nebo být dlouho do noci vzhůru! když jsem hrál za berseckery tak tohle jsme dodržovali žádnej alk. před zápasem a šlo to v pohodě postoupily jsme a když pak kluci čuchly k alkoholu tak se hned spadlo! je to taky tak trochu o disciplíně! když tam přijdu a hned slyším do kolika jste tam včera byli a kolik jste toho měli hned mi to srazí bojovnost náladu či sebevědomí! před zápasem s mahulenou a s tenistama nebo jak je nazvat jsem taky byl na diskotéce ale nikomu to neříkám protože vím že to nabourává psychiku ostatních! proto před zápasem stop!! pití alkoholu a flámování to můžem přeci po zápase ;) jo a jinak by jsme se taky vážně měli trochu více povzbudit! a ne že tam na sebe budeme řvát! každý může udělat chybu ale když se po té chybě povzbudí může ji napravit! a to střídání to je asi pravda! chce to střídat rychleji. ale když jste na hřišti tak si neuvědomíte jak jste tam dlouho záleží také přeci na průběhu jak moc se zrovna hraje nebo jestli je míč pořád v autu to se potom stojí a nejste unavený! tím pádem navrhuji střídat např. po 1.5 minutě prostě se křikne střídat a je to budeme se takhle hlídat navzájem je jasné že hned nemůžem letět na střídačku že se poččká až budeme třeba u balonu! ;) tak doufejme že tenhle sobotní zápas vyjde lépe! go orel go

Paulista7