Wednesday, December 26, 2007

Dalších 5 bodů pro orelské florbalisty

Po úspěchu na sokolském turnaji, kde třešťí orlové získali celkově druhé místo, se oslabená družina orlů představila opět v Kněžicích, na dalším měření sil.

Shrnuje hráč Petr Kubala:
Turnaj se konal 22.12.07 v Kněžicích. A chyběly nám největší opory,jako Jenda Roháček z důvodu zranění kotníku, kvůli zápasů Orlů ve futsale nejel ani Tomáš Niederhafner a taky nejel Martin Nosek, ale důvod nevím.

Sestava: Petr Kubala(F), Filip Nešpor(F), Lukáš Nosek(D), Karel Mareček(D), Kuba Uhlíř(D),Kamil Hamerník(G)

Orel Třešť – Lamy Kněžice 4:4 Začali jsme velmi dobře, aktivně jsme napadaly a dostaly jsme se do vedení 2:1 po Lukášových gólech. Ale Lamy zlepšili hru a dostali se do dvou brankového náskoku, ale po jednom Kájovým góle jsme srovnali.

Kněžice chlapi – Orel Třešť 8:2 Tady musím kritizovat obranu, vůbec nefungovala byla neustále volná pravá strana, protože daly útočníka Petra Kubalu do obrany a hned ze začátku jsme prohrávaly 4:0. Pak se podařilo snížit Lukášovi na 4:1 ale Kněžice za deset vteřin odpověděli těsně před koncem snížil Kája na 8:2. Byl to hrozný debakl.

Orel Třešť – Telč 5:4 Minule se nám podařilo porazit Telč po deseti prohraných utkání a ted po druhé za sebou byla Telčem poražena. Největší zásluhu na této výhře měli Karel s jedním gólem a třemi asistencemi, Lukáš s jedním gólem a Petr který střelil hatrick.

Jaroměřice – Orel Třešť 4:4 Začali jsme utkání dobře asi deset vteřin po úvodním buly jsme se ujali vedeni díky prvnímu gólu Filipa potom jsme držely náskok až do doby kdy jsme dostali dva rychlé góly a výborně hrál Kája který dal hatrick.

Góly celkově:

Lukáš Nosek

5

Karel Mareček

4

Petr Kubala

3

Filip Nešpor

1

Kuba Uhlíř

0

1 comment:

Anonymous said...

cus dzany bylo to takhle jeden Jaroměřice – Orel Třešť 4:4 dal jeden filip jeden Karel a dva Lukas oprav to.Zatim cuss