Sunday, December 02, 2007

První díl futsal seriálu má jméno zklamání

TJ Orel Třešť : Salavice 2:4. Po 45 minutách hry odcházeli hráči TJ OT zklamáni prohrou v prvním utkání sezóny. Střelecky se prosadil Radim Kubálek, který byl doplněn v prvním útoku Tomášem Niederhafnerem. Utkáni se odehrálo bez borců Novotného a Riesse.

Oproti přátelskému utkání se mistrovské klání vyvíjelo zcela jinak. Jako zásadní se v prvním poločase jevila chyba jinak pevného obránce Vojty Knížete, když se nechal vyvést z rovnováhy a robustní hráč Salavic jej připravil o balón a vytvořil živnou půdu pro gól, jenž byl nakonec opravdu dopraven za záda v první půli se hledajícího gólmana. V zápětí musel Martin Šebesta lovit balón ze své branky podruhé. Pěnička jr. pak rozehrál svůj fotbalový um na plno a dirigoval celý tým Salavic. Po první půli bylo skóre opravdu kruté: 3:0 ve prospěch soupeře.

Svým důrazem se prosadil v druhé polovině zápasu Radim Kubálek, oba dva góly nepadly z pohledné kombinace, která chyběla TJOT daleko viditelněji v první půli. Jednou asistencí se podílel Tomáš Niederhafner. Na palubovce se objevil i Jan Makeĺ, když si doléčil zranění těsně se začátkem sezóny. V druhé půli bylo několik závarů před brankou soupeře, další gól ovšem již nepadl. Samotný střelec obou gólu poskytnul po zápasu krátký rozhovor: "Nemá cenu dělat žádné soudy, jde o první zápas, ale stejně jsem silně rozčarován. Druhý poločas byl OK, ale ten začátek, to bylo jak ze zlýho snu. Bez šance a bez kombinace."

3 comments:

Anonymous said...

V prvním poločase jste měli dvě tutovky-bohužel jen do tyčí. Druhá půlka byla o dost lepší, ale chyběl(chybí?) hráč, kterej je na takový úrovni, že v určitej moment vezme tíhu situace na sebe. To předved Pěnička a to taky zápas rozhodlo.

Můj názor na věc
Kubánec

Anonymous said...

Já si myslím, že bychom měli hrát více aktivně vpředu. My jsme se s makelíkem snažili hodně aktivně napadat a bylo to, myslím, docela dobrý. Kolikrát to golman odkopával jen tak "nazdařbůh". A vrátil bych se k tomu přáteláků s M-Dášou, kde si každej chvilku zamakal a šel střídat aniž by třeba měl šanci nebo snad skoroval...
ondra

Anonymous said...

Podle mě to byl pěkně podceněnej zápas, kdy nás z nicnedělání nedokázalo probrat absolutně nic. BOhužel musím konstatovat, že moje hra byla silně podprůměrná a ikdyž jsem "chtěl" s tím něco nadělat tak hovno..
No snad nás to pořádně vytrestalo a příště už budem hrát zase jako ten starej dobrej srdcovej OREL!!!!