Thursday, April 28, 2011

SPOJENÉ FLORBALOVÉ SÍLY UŽ V SOBOTU

Na turnaj Easter Cup byl už dávno přihlášen i Orel Třešť a bojovat bude i proti registrovaným hráčům. Prověrka dovedností florbalistů začne už tuto sobotu 30.4. ve 12:00 proti týmu V3S, ve skupině se utkájí také s Telčí - odvěkým rivalem ORT.



Do redakce právě došlo rozlosování turnaje Easter Cup, ORT bude mít možnost vybojovat svoji čest a na domácí půdě zvítězit. Stále se čeká na potvrzení účasti od Kamila Hamerníka, který patří mezi důležité pilíře orelské hry, bohužel se už negativně postavili k reprezentaci Karel Mareček i Lukáš Nosek. Pozitivní zpráva je, že se s největší pravděpodobností uzdravil Jan Roháček a znovu si stoupne do obrany společně s navrátilcem do týmu Tomášem Niederhafnerem. Přítomen bude taktéž agilní hráč a shooter Jaromír Vávrů. Zatím vedení florbalové sekce nezveřejnilo nominaci brankařů.



"Je politováníhodné, že se k nám někteří hráči v tak důležitý moment obracejí zády, budeme je výrazně postrádat," uvedlo vedení. ORT pevně doufá i v podporu starších hráčů, jenž se budou rekrutovat z páteční večerní hráčské skupiny. "Pokusím se přemluvit ty nejlepší", slibuje Niederhafner. Hráči ORT vyběhnou na první zápas přesně s úderem poledne.



!!!!Lepší zobrazení rozlosování pro slabozraké na stránkách Facebooku ORT!!!!




1 comment:

Anonymous said...

Přeji TJ Orel Třešť hodně štěstí a teké aby se tým dostal co nejdále.

Zudík