Saturday, April 09, 2011

ORT bilancuje č.II

Tentokráte bilancují smolaři této sezóny, exkapitán Budař, jenž nenastoupil k jedinému utkání, vše musel sledovat ze střídačky a několikrát plnil funkci trenéra. Druhým hráčem je Hynek Novotný, jenž utrpěl během futsalového utkání zranění, které mu zřejmě vystavilo stopku pro další reprezentaci i v budoucnu.


Radomír Budař (obrana - email): "Pro mojí osobu byla smutná, neboť jsem ze zdravotních důvodů nemohl nastoupit ani k jednomu utkání. Jinak dle mého názoru přetrvávaly problémy z minulé sezóny, při některých utkáních jsme se opět nesešli. Kdo nastoupil a hrál, tak na něm byl vidět zájem o hru a snaha. Bohužel se musíme smířit s tím, že jsme stále starší a starší a fotbalově již lepší nebudeme, ztrácíme rychlost, vytrvalost a někdy nám také překáží míč. Konečné umístění je dle mého názoru dobré a asi na vrcholu našich možností. Všem orlům, kteří odehráli alespoň jedno utkání děkuji za reprezentaci našeho oddílu, věrným fanouškům a orlům, kteří nemohli nastoupit ze zdravotních důvodů, nebo již v minulosti pověsily kopačky na hřebíček, děkuji za podporu týmu. Ex "C" Radoš."


Hynek Novotný (útok - email): "Letošní sezónu jsem odehrál z větší části celou, konec byl pro mě ale dost smolný....První zápasy jsme rozehráli parádně,ale neudrželi taktiku a zbytečně prohráli. Pak přišlo klasické "orelské" nechodění na zápasy..... Pak pár vyhraných zápasů a nakonec "orelská" bojovnost a zarputilost a super konec. Určitě je potřeba nechat hrát "mladou" krev. Pač jeden "kopčák" asi opuští palubovku a sune se do řad fanoušků....OREL DO TOHO DO TOHO - budu fandit ,a když hra padne do té "naší klasiky", tak budu říkat: "ty vole hoši to je hrůza", "jo, to když jsem hrál já" , "to jinak jezdil balón" ......"

No comments: