Tuesday, February 08, 2011

Hynek Novotný pro tuto sezónu vyklízí šatnu

Vítěz VCK 07
Šokující zpráva zasáhla zpravodaje blogu: Hynka Novotného zranění vyřadilo a v týmu pro tento rok končí. Právě v současné době je blog ORT v očekávání dalšího článku, jenž se bude zabývat rozhodcováním a životu s píšťalkou, tentokráte se soustředíme na zástupkyni z řad žen, když byl informován o vyřazení HN ze zdravotních důvodů z dalších bojů. Zpráva přichází v důležitý moment pokračování soutěže, kdy na první zápas ve skupině o udržení budou chybět nejlépe střílející opory týmu.

Anketa, jenž probíhala v uplynulých dnech, skončila a nejlepším rozhodčím byl nakonec zvolen V. Suran, nedávno zpovídaný právě na těchto stránkách, se dvěma hlasy se jako třetí umisťuje Michaela Křížová z fotbalové rodiny působící ve futsalových soutěžích, právě Ona bude středobodem dalšího článku ze seriálu o rozhodčích.

Samotný zeleno-bílý tým se chystá na druhé kolo bojů. Smutnou zprávou je, že ve stavu zraněných je nadále Hynek Novotný, kterému pohmožděná Achillova šlacha už nedovolí zasáhnout do dalších bojů. "Je mi to líto, ale pro letošní sezónu budu už mimo...Achillovku s lýtkem stále nepropnu", napsal blogu Hynek Novotný. "Fandit ORT budu!" podporuje tým dále dlouholetý útočník ORT.

Prvního zápasu se pravděpodobně nebudou moci zúčastnit hned čtyři opory, které vedou tabulku střelců v čele s Ondřejem Vítem, aspirantem na získání historické kožené kopačky - trofeje pro nejlepšího střelce týmu. Do znovu rozjetého vlaku naskočí rychlonohý Vojta Kníže a uzdravený Tomáš Niederhafner a podle nepotvrzených zpráv by mohl nastoupit i Martin Nosek. V pomyslné hře je stále bojovník týmu Lukáš Kubala a kreativní Radim Kubálek.

1 comment:

Anonymous said...

aby jste se sešli..!