Wednesday, December 01, 2010

První party teamu skrytá veřejnosti

Exhráči, hráči i příznivci se objevili na zahájení sezóny, jenž tentokráte proběhlo v uzavřené společnosti s vyloučením veřejnosti. Podařilo se nám získat fotografie z průmyslových kamer.

Podle všech zpráv přichystalo vedení pro hráče speciální překvapení v podobě návštěvy střelnice pod Bowlingem v Třešti. Skupina orlů byla viděna, jak se prvním sněhovým popraškem přesouvá kolem sedmé hodiny večerní od zámku směrem k bowlingové restauraci. Mezi přítomnými nechyběl ani známý lovec ženských srdcí, přítomni byli oba legionáři z metropolí či vtipnými historkami sršící exkapitán tohoto týmu. Na dveře klubu pak postupně klepal i bomber Svěrák a budoucí dědic sítě supermarketů Hradecký. Jako jeden z posledních byl vpuštěn po legitimaci své osoby Vojtěch Kníže, jehož lékárna je oficiálním sponzorem tohoto ročníku soutěže.

Jak jsme zjistili, večer střelbou zdaleka nekončil. Ochranka orelských hráčů pečlivě střežila prominentní restauraci Svět, odkud se ozývalo skandování zřejmě už po volbě nového kapitána. Podle tajného zdroje je jím opět Tomáš Niederhafner. Jeho vyjádření se nám nepodařilo do uzávěrky zajistit. Člen agentury Security+ střežící večírek nám mimo záznam s úsměvem řekl nepochopitelnou větu: "Nová strategie není obrana zónová ale patizónová." Z průmyslových kamer se bloggu i přes zákaz focení podařilo získat dvě fotografie.



1 comment:

Anonymous said...

Opravdu zdařilá akce, dokonce i policie musela zasahovat, aby sklidnila rozdováděné "Orly", ale vše dobře dopadlo. Pokud půjde hra jako ta akce, tak se mají soupeři na co těšit. Zdraví ex "C" Radoš.