Wednesday, February 06, 2008

ORT znovu vzhůru do zápasů v sobotu 9.2.

Orel Třešť Futasala už tuto sobotu opět vyběhne na zelenou palubovku Městské haly Třešť a to proti 1.PK Mahulena Dáša 09.02. v 11:20 a posléze proti dalšímu silnému soupeři Flyers Jihlava ve 12:10.

Orel se bude muset obejít bez pracovně vytíženého Hynka Novotného a už druhý zápasový den bude absentovat Pavel Soutor. O doplnění obrany a vytvoření nahradního prvního útoku se stále jedná. Jako jedna z možných variant je využít opět Emila Riesse nebo Ondřeje Víta, kteří odvedli kvalitní obranný výkon proti Salavicím FC, mimochodem v zápase kladně hodnoceném jak kapitánem tak prozatimním koučem ORT.

Zelenobílí první zápas této sezóny neprohráli velkým rozdílem 6:4 proti Flyers Jihlava, kteří jsou povětšinou poskládaní ze zbytků Tenistů a fotbalistů ze Slavoje C doplněného o Lovětínského (záloha FC Vysočina). Je možné, že se po zranění kotníku pokusí vrátit Tomáš Niederhafner. "Myslím, že priorita je uhrát lepší výsledky než ty, které jsme si na konto připsali v první půli ligy, pokud se podaří uhrát bod, bude to výborné." Řekl blogu T. Niederhafner.

No comments: