Wednesday, February 20, 2008

ORT stále předposlední

Zisk jednoho bodu z neděle 17.2. nepomohl ORT k posunutí se v tabulce. Zelenobílí zůstavají před nováčkem turnaje předposlední po prohře s Flyers JIhlava 10:3 a remíze proti Pohodě 3:3. Tento zápas byl odehrán s nejmenším počtem hráčů Orla Třešť.

První zápas se odkopal už v nejdřívějším možném časovém termínu proti Pohodě v 8:00. ORT hrálo prvních pár minut přesilovou hru, když nepřipustilo kontumaci utkání a férově se rozhodlo odehrát utkání i proti 3 hráčům v poli, paradoxně inkasovalo. V tomto duchu se nesl zbytek utkání, hráči ORT museli dotahovat náskok Pohody a nakonec po závaru srovnali na konečných 3:3, když špatnou nahrávkou Tomáše Niederhafnera skončila akce v poslední minutě u obránce Pohody místo u Hynka Novotného, který přece jenom přišel rozšířit řady ORT. Do sestavy se navrátil Radim Kubálek, který uštědřil při návratu Pohodě gól.

Druhý zápas proti FJ vypadal velice povedeně v první polovině, kdy hráči málem opravdu dodržovali hraní ze zajištěné obrany pouze do brejků. Bohužel se pak herní styl roztříštil a skončilo to velkým počtem gólů v síti zelenobílých. Za první bod pro Flyers mohla chyba Tomáše Niederhafnera, který prováhal přihrávku a následně padá branka. Ten samý hráč poté proměňuje penaltu. Z mála šancí dokázal skórovat už pouze Emil Riess, který perfektními góly snížil na konečných 10:3.

No comments: