Sunday, May 27, 2007

V přátelském utkání dominowali florbalisté Orel Třešť - jednota Kubišowa


Na palubowce ZŠ Třešť se uskutečnil w sobotu přátelský zápas florbalistů TJ Orel Třešť, kteří si pozwali ke střetnutí zatím bezejmenné uskupení kolem Miloše Langa.
Přátelský zápas, hraný we wysokém tempu, se brzy změnil w exhibici Orlů. Je nutno říci, že jejich wýkon rozhodně nenadchl, ale na chaotickou hru soupeře to bohatě stačilo.
Na jeho obhajobu je ale nutno podotknout, že w důsledku malého počtu hráčů, neměl příležitost ke střídání.
Bylo k widění několik powedených kombinací na jeden dotyk, zakončených rychlou střelou a gólem. Z předwedené hry třešťských Orlů byla cítit předewším wětší zkušenost a sebewědomí.
Gólman třešťských Orlů Kamil Hamerník alias "Kamraz" moc práce neměl, přesto mu dal soupeř několik příležitostí wyniknout.

12 comments:

Anonymous said...

Velice pekne spracovano stučne akorat se to hralo v sobotu detail a mohla tam bejt sestava ale jinak good a timto zdravim vsechny orli z treste a chvalím je za předvedené vykony zvlaste pak sousedku Kamču Hamču ze i po kalbe zalapal na vytecnou a chci se omluvit za muj nesmyslnej gool snad jsemto pak herne napravil :-)

Anonymous said...

Jo jeste podpis sorry Karel Pekař(Tatran Střešovice) diky

ondra said...

A jak to vlastně dopadlo? a lang neni martin ale miloš :o))

Anonymous said...

NO a taky jste mihli zmínit, že Langoš tým neměl brankaře a že mnozí orli si Florbal stale pletou s hokejem.Ale někdy je potřeba si zvednout sebevědomí, když v normálních turnajích se moc nevede.BJ

=haufy= said...

My jsme je nevyzvali, sebevědomí jsme si ale zvedli, to je pravda.
Konečně ten blogger funguje jak má. Prima

Anonymous said...

To je pravda, byl to jejich nápad s náma hrát. Sám jsem mluvil s Milošem během hry, navrhoval jsem mu, že jim přidělíme hráče z našeho týmu. A že si to pleteme s hokejem - je dobrý se podívat na obě strany. Hlavně nemenuj....nemenuj.

Nieder

Anonymous said...

Vezmeme li to z herní stránky tak langoš tým nepředvedli nic sorry ale vážně sem neviděl akci ktera by mela oči nahravky prakticky žádný jenom to nabrali a rychle do chumlu před brankou ono to tam nejak padne jeste tamhle toho seknu do nohy .......takhle Rostˇo se to nehraje z tohohle je Třeštsky Orel vyléčenej to si myslím já .Florbal není o tom hrat do tela to ne ale trosku hokeje tam je a řeknu ti všichni nejlepší florbalisti světa ten hokej hráli a treba ještě hrajou.Prečti si muj článek Neco o Floorballu a pochopíš a já chválím moje spoluhráče za hru kterou předvedli bylo to super hrat zase jednou doma a jsem na ně hrdej a dekuji jim za šanci a důvěru kterou ve mě maj páč je nekdy zklamu :-) Karel Pekař

Dzanek said...

Mám takowý dojem přátelé, že se w tom zbytečně babráme a nakonec skončíme u slowních útoků, což je myslím úplně zbytečný.
Sešli zme se, zahráli zme si a tím to končí. Žiwot jde dál.
Je jasný, že zme lepší, protože to hrajeme už kupu let, je jasný, že wy nemůžete hrát dowíco, když to hrajete spolu tak krátce.
To sou fakta, tak se nebojme je přijmout a přitom budme dál přátelé:) díky dz@nek

Anonymous said...

A tak ja neřikam, jen jsme projevil svuj nazor.Aspoň jsme si zašpílili.BJ

Anonymous said...

A o to jde tohle je hlavní počin florbalu kamaradit se se soupeřem akorat s telčem to nejak tak nejde ale to newa to pujde co nevidet je dame nemli jsme přeci k tomu daleko a když se pořadně hecnem a vysrem se na masáka tak je dame Karel Pekař

Anonymous said...

Kapánek mý trošky do mlýna:).
Jádro týmu, který spolu hraje nějakou tu dobu je docela sehraný-to je vidět(v tomto bodě byl orel lepší). Pokud se ovšem hraje proti mančaftu,kterej nemá golmana a nikoho na střídání(nás bylo pět-pokud vím), tak nemá cenu se kasat tím, jak moc jsme byli lepší. Každej z nás ví, jakejma oplývá silama a elánem po 20ti minutách foforu za balonkem(já mám tra potíže už po minutách 10ti:-)).
Jasně, nabízeli jsme klukům někoho na doplnění,ale prostě to tak zůstalo a hotovo dvacet.
Samozřejmě je to čistě můj pohled na věc(zápas).
Kuby

Anonymous said...

to je pravda ale myslim ze nebyl pro ne problem pučit si kalhoty a helmu vzit mikinu a jit hrat ve 4 plus golman a co se tyče pohybu :-):-):-) Kare Pekař