Thursday, May 03, 2007

Orel Trest vs. Salavice na umělé trávě

Kvalitativně srovnané utkání lze očekávat tuto sobotu v 17:00 v Jezdovicích, kdy se po zimních ligových půtkách setkají fotbalisté Orla Třešť a Salavic. Účast potvrdila i brankářská jednička Martin Šebesta, chybět ovšem bude zřejmě současný kapitán mužstva. Bude to první utkání týden po posledním tréninku v hale. Kurz hovoří jednoznačně v neprospěch Orlů
.
Orlové budou nuceni zřejmě přijmout podmínky domácího týmu ze Salavic, který si přeje hrát na celé rozlehlé hřiště v Jezdovicích v poměru 5 na 5 hráčů. Týmové obsazení není v této chvíli známo. Otázkou zůstává, zda-li kreativec Radim Kubálek bude či nebude součástí základní sestavy. Poslední trénikovou náplň pouze vyklusával a do hry se zapojil velice krátce. "Jsou to stále problémy s kolenem nedoléčené během sezóny", sdělil na tiskové konferenci mluvčí klubu Pavel Orel.

Součástí základní sestavy s největší pravděpodobností bude vítěz bodování Niederhafner. Znovu se objeví hráč Králova Pole Brno Ondřej Vít, jenž v posledních utkáních Orla chyběl. Vojtěch Kníže, jeden z kvalitativně nejlepších obránců, se bude muset opět vrátit na nebezpečný povrch umělé trávy doplněné sklářským pískem, kde se před několika dny zranil v obětavém zákroku. Bilance vzájemných utkání začala remízou, jenž ovšem přerostla během zimních klání v prohrané utkání, kdy v posledních minutách druhé poloviny Orel inkasoval na 2:3. Za zmínku stojí, že v nahrazujícím utkání v pauze Orel nakonec vyhrál. Klub zeleno bílých nakonec zvítězil ve skupině o udržení, zatímco Salavice skončili na posledním místě.

No comments: