Monday, May 14, 2007

Turnaj v Bystřici skončil zmarem proti Telči

Dne 12.5. vyrazila florbalová divize Orlů na kvalifikační turnaj do Bystřice nad Pernštejnem. Z turnaje oproti všem ostatním zápasům venku jsme si nepřivezli do Třeště ani bod, i když o ten poslední - historický úspěch proti Telči - nás připravil rozhodčí.

Rovné - Třešť Orel 9:0. Poprvé na novém hřišti, míček se pohyboval zcela odlišně než na alma mater na Intru. Hráli jsme proti několikanásobnému finalistovi celorepublikového orelského turnaje a bylo to znát. V první půli jsme odráželi jejich pokusy, abychom se v druhé úplně odevzdali.

Brno Bohunice - Třešť Orel 4:1 (Tomáš Niederhafner). Na hodnocení tohoto utkání jsme si přizvali aktéra bojů a zřejmě jednoho z talentově nejobdařenějších mladých florbalistů Orel Třešť Karla Marečka: "Tento zápas se nesl ve zcela jiné podobě. Hráči Brna byli jenom v 6 hráčích ,proto si nemohli dovolit hrát rychlou útočnou hru. Avšak náš tým ani na tento tým nestačil. Opět 1 polovina velice pěkně zahraná druhá taky nebyla až tak strašná jako proti prvnímu soupeři ale byly tam opět nedůsledné chyby obránců ale i nevracejících se utočníků .Brněnskou hru tvořil hráč z Bulldogs Brno kteří hrají extraligu." To byl Karel Mareček, který se ovšem nebojí kritizovat samotné pilíře hry Orlů a organizátory dění kolem florbalu: Džanymu vyčítá pomalou přihrávka a Haufimu pak jeho nevracení se z útoku zpět.

Telč - Třešť 2:1 (Pavel Forst). Orel sehrál první polovinu zcela vyrovnaně ,nebýt gólu, který padl z rozehry u brány, rozhodčí, který předtím vždy hvizdem odstartoval střelbu z blízkosti brány, tentokráte odmítal jakékoli stížnosti po bez čekání na postavení bloku Třešťe odehraného míčku. Naději ke konci vykřesal Pavel Forst, když po individuální akci skončil míček v Telčské síti. Orlové potom začali přehrávat Telč v osobních soubojích, které nabíraly větší a větší nebezpečnosti. Tým několikrát napadl útokem na tělo Masáka z Telče, který se po zápasu odmítal novinářům vyjádřit k právě skončivšímu utkání. Kamil Hamerník udivil halu řadou svých neuvěřitelných zákroků.

Lukáš Nosek, nejmladší účastník turnaje, řekl serveru Orlů Třešť: "Tak dělali se chyby v útoku a taky v obraně a my nejsme zvyklý hrát ve velkém poli a soupeři byly docela dobří a hlavně se así víc modlili za vítěství", zavtipkoval na závěr po víkendu dobře naladěný Lukáš Nosek.
Sestava Orlů postrádala nejvíce z oslovených Vojtu Knížete: Lukáš Nosek, Pavel Forst (h), Martin Nosek, Karel Mareček, Petr Kubala, Jan Roháček, Tomáš Niederhafner, Kamil Hamerník.

10 comments:

Dzanek said...

Tak je potřeba zmínit, to, o čem jsme se s hráči už bawili. Tamní družstwa mají welkou modern halu 3x týdně k dispozici na trénink a o wíkendu hrajou zápas. Těžko se proti nim můžežeme prosazowat mi, co si jednou za týden jdeme zahrát do chlíwku na učňáku. Tot myslím hlawní příčina wšeho.
Jinak to byl ale myslím fajn wýlet, byla dobrá nálada i počasí, kupa zážitků:)) jo, dobrý....*

=haufy= said...

Těžko hrát v pěti ve velké moderní hale, která je sotva naplněná o fotbalových tréninkách o 10 lidech. Otázka je, zda-li nespojit síly třeba s lidmi kolem Petry Hronové, kteří hrají florbal. Další věc jsou tělocvičny v neděli placené přímo z diecéze. Proč se tříští zájem, když se v pátek sotva sejdeme.

Anonymous said...

NO ja myslim ze je to dobry napad spojit se s nima a hrat aspon proti amatero trest nebo vazne premyslet o uvolnění telocvičny ve skole ale tam je problem farař jestli nam to da ale na orla by neco mel dat kazdopadne by tam nemel posilat ty maly deti

Anonymous said...

hej panove hlavne se musime zamyslet nad celym kadrem protoze jet tam hrat v 1 petce+2hraci navíc je malo musime shanet jakikoliv hrace mlady stary hlavne ze nekdo pojede komu to jde nesmime se koukat na to ze ten je u orla a ten ne

Anonymous said...

prostě v tom máte bordel a když se nesejdete tak to pak ani jinak hold nejde,no! Nevím co bych víc řekl . Nemá to cenu komentovat.

Zudík

Anonymous said...

Nesouhlasím s názorem shánět jakékoli hráče. Praktikovalo se to tak. Tři černí hráči s náma jeli loni, nedopadlo to. Naverbováním cizích hráčů neprokážeme službu ničemu. Ano.... budeme vyhrávat!!! ....to možná, ale BUDEME TO MY! Nieder

Dzanek said...

Absolutní souhlas ty jo*

Anonymous said...

Jo ale myslel jsem nabor hráčů do vlastních řad nemyslel jsem černé koně jen na jeden zapas to je tak jsme nesehrany a je nas celkem malo co ste videli takovyhle turnaj se musí hrát minimalně ve 2 pětkach takže dohodit nekoho z jineho břehu začali jsme dobře pavel forst je hráč kterej něco umí no a potřebujem ještě min 3 další tak to zkusme ne ???
Karel Pekař

Anonymous said...

Kajo, to je přesně ono co říkáš! myslíš to dobře ,ale víš co...
ZUDÍK

Anonymous said...

JJ diky ale tohle se musí rešit tazně aby ti hrači začali hrat už ted meli bychom se na tom domluvit:-)