Monday, November 27, 2006

Druhý hrací den sezóny

Orel Třešť vs Salavice 2:3
Orel Třešť vs Mrákotín 1:3

Bohužel se naděje na postupové třetí místo v turnaji vzdálily ještě o další kousek. I když někteří z týmu stále věří v úspěch. Hlavní problém může tkvět hned v několika věcech. Požádali jsme hráče, aby sami detekovali a poukázali na chyby, které se během především neštastného utkání se Salavicemi událi.
Petr Šplinar(útok): "Přestal bych z nakopávanými míči, nikdo z nás to vpředu nedokáze stejně zpracovat. Tím pádem jde o zbytečnou ztrátu."
Vojtěch Kníže (obrana): "Kámenem úrazu je nulová fáze přechodu do útoku, to našemu týmu chybí."
Franta Novák (ex-útočník Orlů): "Schází tam jednotý týmový duch."
Jenda Polák (útok): "Nehrál bych striktně pozičně rozděleně útok a obranu, variabilně nahrazovat posty a měnit je během hry - to by byla moje rada."
Ondřej Vít (útok,hráč KrPole Brno): "Je nás moc, člověk se nemůže dostat do tempa a už jde střídat..."
Tomáš Niederhafner(ex-obrana,nyní útok): "Přijde mi trochu zbytečný to do nekonečna rozebírat, ale pokud musíme-----tak teda, viděl bych to trochu v duchu Ferryho Nováka."

Orel už několikrát dokázal v minulých sezónách překvapit proti silným soupeřům, věřme, že se něco podobného stane i v téhle sezóně. Z prvního utkání vyzdvihněme agilního Milana Majdiče, jehož spoluhráč z obrany dohrával s bolavým tříslem. Z druhého pak spasitele týmu Radima Kubálka, který se tentokráte opět umotal do dvou gólů, jemuž, přiznejme, chybí fotbalové dvojče Hynek Novotný. Pěknou a jednoduchou kombinací opět přesvědčili Kubala a Šplinar v prvním zápase na začátku. Několik šancí zmařil na hřišti tentokráte nevýrazný Tomáš Niederhafner.

No comments: