Wednesday, March 22, 2006

Závěr sezóny 18.3. 2006

Orel Třešť - Mahulena Dáša 1:3
Další smolný zápas. Neefektivnost zmařených vyložených šancí se na chvíli objevila u našeho shootera Hynka a další šance jsme nedali nebo byli zázračně vykryté panem Cvachem, který podržel tým našeho rivala. V poslední krušném momentu Emil Riess vyrazil střelu, která mířila do kasy soupeře. To ovšem nebyl konec celé akce, neboť bránící hráč vykopl ze skrumáže balón ---- ten doplachtil díky malému odskoku do branky opuštěné naším golmanem. To zda-li měl nebo neměl opouštět klec v posledních minutách utkání, kdy jsme bojovali o šesté místo, je kapitola jiná. Názor exkapitána: "Většina lidí ho neviděla nabíhat, já jsem ho tam třeba viděl...., myslím, že kdyby to dostal, jistá šance tu byla, nedostal to....!"
První půle ovšem byla odehrány velmi dobře a po námi inkasovaném gólu, jehož strůjce nepokryl hráč Poláki, zdvihl tribuny kontroverzní plejer Emil Riess, když středně rychlou střelou po zemi obstřelil brankaře. Bohužel další dobývání brány bylo z naší strany bezzubé.

Orel Třešť - SB Euroclub 8:1
Jasná záležitost. Euroclub nebyl v plné síle a Orel Třešť si s chutí zastřílel. Současný kapitán, který chystá proslov na slavné ukončení sezóny, k tomu řekl:"Zapomněl jsem na smolný výsledek předchozího utkání." Hynek odcházel ze šaten za ovací většiny týmu, jelikož dosáhl magické hranice 20 gólů za sezónu.

Vše ještě může dopadnout podle orelských snů, když by eventuelně mohli obsadit 6.místo, díky neúprosné matematice a prohře Mahuleny, která fatálně nebyla upozorněna na dohrávku utkáním s Atleticem Batelov -- budeme informovat.

No comments: