Sunday, March 12, 2006

Orel Třešť - Salavice 3:1

Splnili jsme předsevzaný úkol a před kamerami zvítěžili v pěkně 'zpískaném' zápase. To co předváděl rozhodčí tentokráte, bralo všem dech. I přesto jsme nepodlehli emocím a udrželi vítězství přes výhodu penaltového kopu na bránu Orlů. V tabulce jsme se posunuli na 7.místo.

Začátek utkání vyvinut opravdový tlak, zúročen gólem Hynka Novotného, který ještě netušil, že celý zápas bude jeho gólová bilance narůstat. Poté co hráč s číslem 8, našel přihrávkou u tyče stojícího Hýňu, padl lehkou tečí gól. Dlouho nebezpečně byl stav 1:0, po pár mintách druhé půle přišel krásný únik střelce zápasu, který riskatně nechal balón proklouznout tesně vedle nohy vyběhnutého brankaře. Blafováním, kterým se v našem mužstvu v poli často blíská Kubby Radim.

Mezitím se na naši hlavu vršily fauly, které jakoby si pan 'rozhodčí' cucal z prstu. Navymýšlel si jich tolik, že jsme za stavu 3:0 museli odolávat penaltové střele. Perfektním zákrokem ovšem podržel tým brankař Šeby. Hokejovým semaforem ve vzduchu vytáhl míč směřující pod víko, když v přestávce dával rozhovor televiznímu štábu.

Emil Riess vyrobil hrubici snažíce se ukličkovat dva protihřáče blízko naší brány, padl gól. Byl to smolný moment, který si ovšem hráč evidentně chtěl odpracovat na hřišti. Nakonec stav zůstal nezměněn. Pozitivum je, že náhradní obrana v podobě Špína - Pini šlapala na plný plyn a ubránila bránu, konstruktivnější první obrana pak přihrála na dva góly ze tří. První útok nastřílel už přes 20 gólu za tuto sezónu, samotný Mr.Novotný se pak nebezpečně přiblížil magické hranici 20 gólů za sezónu, uvidíme!!!

No comments: