Thursday, March 23, 2006

Jasně a stroze - tabulka po dohrávce

Orel TJ Futsal Team dosáhl historického úspěchu a díky jedné remíze navíc ku stejnému počtu výher se posunul i před PKM Dášu a obsadil tak velmi dobré 6.místo.

Orel Futsal Club si určitě toto umístění zasloužil, jelikož počet vstřelených gólů převyšuje o 7 inkasované. PKM Dáša už má pouze rozdílové mínusové položky -36 gólů. Byla v tom částečně liknavost přístupu pořadatelů a smůla klubu PKM, který se nějakým nedopatřením nedozvěděl o dohrávce. Neměl tudíž hráče proti Atleticu Batelov. Experti ovšem výhru PKM nad Batelovem viděli spíše skepticky, možná remíza by pak PKM neposunula před Orli. V tomto případě by rozhodovalo skóre.

Samotné hráče to zastihlo v pohodě zabrané do svých všedních starostí. K této překvapující a štastné zprávě nám řekli:
střelec Hynek Novotný: "Zdravim všechny Orli, je super, že jsme nakonec uválčili 6.flek! Snad bude příští rok víc štěstí a poposkočíme výš! Za sebe říkam: dobrá sezóna!"
obránce Tomáš Niederhafner: "Když jsem minulej rok do toho turnaje šel, nevěděl jsem jak je to těžký, je to mazec, takže jsem za tohle místo rád.....spokojenost...a přání příště před tenisty a do tý horní půle tabulky..."

No comments: